Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Exclusief Nanny McPhee 2: De Vonken Vliegen Eraf

10.598 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 10 mrt. 2010
Nu exclusief op Zeelandnet video In Nanny McPhee 2: De Vonken Vliegen Eraf keert de met een Oscar bekroonde actrice en scriptschrijfster Emma Thompson terug in de rol van de tovernanny, zij weet te verschijnen wanneer zij het meest nodig maar het minst gewenst is.

Ditmaal verschijnt Nanny McPhee aan de deur van een gekwelde, jonge moeder, mevr. Isabel Green (Maggie Gyllenhaal) die probeert de familieboerderij draaiende te houden terwijl haar man oorlog voert. Nanny McPhee komt tot de ontdekking dat de oorlog ook is uitgebroken tussen de luidruchtige plattelandskinderen van mevrouw Green en hun verwende neefjes uit de stad. Plotseling gebeuren er wel heel bijzondere dingen: van een vliegende motorfiets, een biggetje dat in bomen klimt tot een plotseling tot leven komend standbeeld en babyolifantje dat op de vreemdste plekken opduikt aan toe. Met behulp van haar magische krachten weet Nanny McPhee de kinderen vijf nieuwe lessen te leren.

Dit is het tweede hoofdstuk van het komische en tijdloze sprookje dat tot de verbeelding van kinderen overal ter wereld spreekt. Vanaf 24 maart 2010 in de bioscoop, in de originele en de Nederlands gesproken versie. Voor meer informatie en trailers, kijk op www.nannymcphee2.nl

1 reactie

Reactie wordt toegevoegd

Laailoe 10 juni 2019

Echt een jij rode film????????????????????????