Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Prinses Maxima bezoekt Vi-computer in Vlissingen

12.077 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 9 feb. 2010
Prinses Maxima bezocht dinsdag in Vlissingen een computerwinkel en een cafetaria die zijn opgezet dankzij een microkrediet. De ondernemers worden begeleid door MicroStarter Zeeland die Zeeuwse ondernemers met een goed plan helpt bij de uitwerking daarvan. Onder meer met een microkrediet. kijk ook eens op www.startpaginazeeland.eu voor meer interesante filmpjes!

68 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zoop 09 februari 2010

zo, en wat heeft dat de burger van vlissingen allemaal gekost ? 3 dikke wagens, chauffeurs, beveiliging, onderdanen die de deur moeten openhouden, en dat voor minstens een halve dag... waarschijnlijk kost dat meer dan het verstrekte krediet. m.a.w. van de kosten van dit bezoek had er zich in vlissingen dus een andere winkel kunnen openen. en dat was beter geweest omdat de helft van de winkelpanden ondertussen leeg staan en vlissingen op de rand buitelt om een spookstad te worden met spergebieden. wat moeten die royalties trouwens allemaal hier in zeeland ? durven ze soms zichzelf niet meer te laten zien in de randstad of zo ? leuk ze te zien hoor, maar als het zoveel ten koste gaat van de burgers die het toch al moeilijk hebben met het hoofd boven water houden zou het ze sieren om gewoon weg te blijven of zelf de kosten voor hun eigen rekening te nemen i.p.v. die te eisen van de arme burgers die zich maar bij de voedselbank moeten melden als ze dreigen te verhongeren. en wat kost dat ze nu ? dat maxima eens een keertje een peperdure jurk op het hangertje laat hangen... kiest u maar wat belangrijker is...

pietje puk 09 februari 2010

ohoh gaat slecht met winkels hey vandaar geld nodig.. zou de crisis enzo en slechte verkopen gewoon niet schuld van EURO zijn? denk eens na wat je over hield in jaren 80 of 90 en wat je nu overhoud? zou EUROPA geen verbetering moeten zijn geweest? NETTO gezien waren wij 'vroeger' beter af.. NU MOET HET KONINGS-HUIS GELD REGELEN? HAHAHA HOE HEET DAT? DWEILEN MET DE KRAAN OPEN ! IPV DE KRAAN DICHTDRAAIEN GAAT MEN NOG MEER DOEKJE'S HALEN !?!

idioten 09 februari 2010

HAHAHA! let op tussen de 13 en 20 seconden! de ene aap doet de deur v/d auto open en de andere komt hem dichtdoen! vandaar dat deze onzin altijd zoveel geld kost!

a 09 februari 2010

wat een kinderachtige reactie's

mike b 09 februari 2010

Wat ik me afvraag, of men in nederland wel door heeft of een zeer groot deel van de belastingbetalers wel zit te wachten op een kapitaal bezoekje van o.a. Maxima,Beatrix,Alexander of wie dan ook. Het word tijd dat al het geld dat de burger moet ophoesten, ook eens ten goede komt van deze burgers. En dan wel aan zorg,scholing,veiligheid enz. en niet aan onzinnige uitstapjes van kabinet en koningklijk huis.

Marco 09 februari 2010

Tja grappig ja een telefoontje had ook volldoende geweest. Inderdaad wij burgers betalen deze onzin,onze lonen bevriezen ze terwijl alles duurder word. Maar denk maar niet dat deze zogenaamde adel last heeft van de recesie. En zo lang er rente betaald word helpen ze je wel ja want ze worden er zelf veel beter van dan de mensen met die micro lening.

Marco 09 februari 2010

Ja tuurlijk kinderachtig hoor,ga jij maar lekker met je nederlandse vlagetje zwaaien hahaha. Wat er gebeurd is kinderachtig maar waarlijk verdiep jij je hoogstwaarschijnlijk niet in dit soort dingen en doe je net of je neus bloed. Op een dag kom ook jij er achter dat je genaaid word.

ik snap er niets van 09 februari 2010

Wat ik niet helemaal begrijp is waarom er een micro kredit verstrekt wordt aan een snackbar die al jaren bestaat en dat dan in een afgelegen straat. tussen twee snackbars gelegen "t"hoekje aan de badhuisstraat en stadhuis aan de Paul Krugerstraat.

Ik snap het een beetje 09 februari 2010

RENTE moet worden betaald maakt hun uiteindelijk niet uit waar of wie als je maar geld terug brengt met RENTE. Ook al loopt een zaak of instantie niet ze zullen toch moeten betalen. Pas op met geld lenen want je maakt een SLAAF van je zelf zonder dat je het door hebt!

Dirk Scheringa 09 februari 2010

Rente is het grootste piramide spel ooit verzonnen!

martin 09 februari 2010

wat kost dat grapje naar vlissingen genoeg denk ik maar ja de belastingbetaler betaal wel weer

Henk 10 februari 2010

Vlissingen. Als je de deur van het stedelijk museum iets te hard dicht laat vallen en niet snel wegloopt krijg je de dakpannen of vallen er stukken beton op je hoofd. Maar dit mag wat kosten.

Janus 10 februari 2010

Even een bezoekje aan Vlissingen, heb 5 autos geteld voor ...2 personen te vervoeren, dit is echt onbegrijpelijk de verhoudingen zijn totaal zoek geraakt. Een wonder dat het allemaal zoveel kost voor de BV Nederland, en de gemeente raadsleden geven elkaar ook nog een pluim.....voor wat eigenlijk wanbeheer lijkt me. Ach ja we gaan gewoon verder met pluk de burger maar kaal.

Co 10 februari 2010

Ben blij om te lezen dat er toch nog mensen zijn die de situatie kritisch beoordelen i.p.v er als schaapjes er achter te scharren. Mijn zegen hebben jullie iedergevall want het moet ook anders inderdaad.

Bianca 10 februari 2010

Kortweg te gek voor woorden.. Zoveel autos.. Voor een opening van een winkel.. Had ook vast wel via de telefoon gekunnen of over het internet. Zoveel armoe al hier in Zeeland.. hadden ze het niet beter aan de minder bedeelden kunnen schenken??

pissed 10 februari 2010

tijd voor revolutie!

Ron 10 februari 2010

Leuke meid die Maxima, maar DIT kost ons belastingbetaler wel VEEL geld !

Mecano 10 februari 2010

Leuk z'n uitstapje maar het kost een berg geld, voor strooizaad hebben ze geen CENT over. Was ik vergeten, is voor de 'normale man' natuurlijk en daar geld aan uitgeven dàt kan niet. Als ik uitstapjes maak dan is dat voor eigen kosten maar zal wel van de belastingsbetaler moeten komen. Wie roept er dat we de broeksriem moeten aantrekken ??? - Lijkt me niet het juiste voorbeeld... Zoveel CO2-uitstoot door zoveel auto's in te zetten voor dit ritje.... Ze zouden er beter de titel aangeven 'Megakosten voor Microkrediet'. Maar helaas praat het merendeel het toch altijd weer goed - Zucht -

fugazzi 10 februari 2010

gezien dat alle reacties hier het zelfde zijn m.u.v. een verwarde persoon die nog in de jaren '70 leeft ga ik er vanuit dat er totaal geen draagvlak meer is voor geld verkwistende bezoekjes. ik stel voor een referendum voor koniginnedag, is de meerderheid tegen, mag ze gewoon wegblijven of haar eigen absurde kosten betalen, maar dan is het ineens vast niet meer nodig...

james 10 februari 2010

Vi computers, is dat niet die zaak met die belachelijk korte openingstijden ? en maandags zelfs helemaal niet open ? wie steekt daar nu geld in ? online bestellen is toch veel en veeeel goedkoper ? kijk maar...http://tweakers.net/pricewatch/

zeurpieten!! 10 februari 2010

nooit geweten dat er zo veel zuurpruimen in vlissingen wonen, hebben zeker niets beter te doen!!!

mike b 10 februari 2010

Meneer zeurpiet behoort zeker tot de elite,dat hij geen commentaar durft te leveren op de onbenullige wijze waarmee er met belastingsgeld wordt aangerotzooit.

Maximafan 10 februari 2010

Vond dat ze er prachtig uit zag en leuk dat ze in Vlissingen was!

Mecano 10 februari 2010

Meneer zeurpiet, ik kom NIET uit Vlissingen maar het is gewoon BELACHLIJK dat er zoveel geld verspild wordt. Wel bezuinigen op de ziekenzorg, onderwijs, pensioenen enz... wij zijn geen zuurpruimen maar we zien de realiteit. Sommige mensen hun ogen zullen nooit open gaan helaas. Als het dan zo moet dan legt dat groepje er maar geld voor neem, ik hoef er verder niets van mee te krijgen. En koninginnedag vieren ze maar in beslotenkring, taartje van Hema en DE-koffie.

Henk 11 februari 2010

Na zoveel reacties nog een dan. Vlissingen is een 17de eeuwse stad maar alles wat met deze tijd te maken heeft is vernietigd ik houd van cultuur en zeker van de overdracht aan de nieuwe generatie. Ps omdat ook het koningshuis traditie is hoop ik dat er ogen zijn opengegaan van Maxima en begrijpt dat deze omstandigheden te maken hebben met de negatief bepalende imago van het Koningshuis, De raadsleden zijn dus niet zo koninklijk gezind als men doet voorkomen in Vlissingen en elkaar een pluim geven wijst er op dat ze het zo wel goed vinden.

ikke 11 februari 2010

ja opheven dat hele koningshuis en kabinet + alle ambtenaren afschaffen van de zorgstaat die we hebben dan blijft er meer geld over voor de burgers ! en dan stoppen we iedereen in de WW die zorgt dat heel het bestel draait.. oww nee dat kan dan niet want de sociale voorzieningen die we hebben zijn er dan niet meer. lekker zeuren over hoe "slecht" je het wel niet hebt eigenlijk. Ga een paar weken in een 3e wereld land wonen en kijk dan nog eens of je het echt zo slecht hebt. Zolang je nog je pctje met internet kan betalen heb je nog altijd geld over voor je secundarie levensbehoefte en heb je niks te klagen volgens mij. Is er iets als mikrokredieten om zelfstandige te helpen gaan ze er weer overzeuren. Vast de gewone arbeider die denkt dat hij zorgt dat de het hele land draait op zijn belasting geld. Wordt eens wakker en kijk om je heen ! Zo slecht is het hier nog niet hoor.

johan 11 februari 2010

waardeloos je ziet alleen maar auto,a vlug wegrijden en beveileging een maxima 1/2 seconden en wat kost het allemaal niet wat heb je er aan?

Mecano 11 februari 2010

Op reactie van Ikke wil ik alleen zeggen dat hij het er dus DUIDELIJK mee eens is dat er op de gewone burger wordt bezuinigd. Het komt er dus op neer dat we mogen afzakken tot net een 3e wereldland ? Koningshuis kan zich zelf goed bedruipen, ik geeft ook geen feestjes op andersmans kosten. De sociale voorzieningen betalen wij wel voor of heb je nog nooit op de loonstrookje gekeken ??? En waar het geld ook vandaan komt: uitgegeven = uitgegeven. Ogen sluiten voor de waardheid....dàt moeten ze nèt hebben ! Denk je nu echt dat mensen het erom doen om in de WW te zitten ? Sommigen misschien maar die paar centen die hun ontvangen wegen niet op. Daarbij dat is geld uit eigen beurs, heb je voor betaald als je werkt. Je gaat me toch niet vertellen dat z'n uitstapje 'werken' is. In België komen ze met veel minder geld toe in het Koningshuis, ze rijden en leven ook nog royaal hoor !

Kees 11 februari 2010

Heb nog eens even gegoogled en op maxima bezoekt, en dan zie je eigenlijk nergens als ze eregens een bezoek brengt zo'n grote optocht van otos. Denk dat de helft beveiliging was!

Menno 11 februari 2010

In dammen dat koningshuis.... om een lang verhaal kort te maken... Kost veel ste veel die onzin... Ze komt 30 april naar Wemeldinge en Middelburg... Dat kost minimaal 50 keer mijn bruto jaar salaris.. En dat soort ongein moeten wij voor bloeden,bijv. met rekening rijden en noem maar op... Spendeer dat uitstapje beter ergens anders anders aan in deze moelijke tijd.

Shran 11 februari 2010

Ben benieuwd of ze ook nog een PC gekocht heeft...

bassie 11 februari 2010

beetje respect voor onze queen en der familie. een en al jaloursie hier. er zit ook nog een heel geschiedenis achter deze mensen. groeten koning van het bier

Mecano 11 februari 2010

Ik kom zelf helemaal niets te kort, maar het is gewoon schandalig dat ze overal op moeten bezuinigen. Hetgeen waar ze terecht op kunnen besparen doen ze niet, moet heel erg zijn voor mensen die het zelf niet breed hebben èn er hard voor werken. Heeft helemaal NIETS met jaloezie te maken, maar waarom bezuinigen op de thuishulp bijvoorbeeld? Die ouderen hebben wel ervoor gezorgd dat we zover zijn gekomen, daar op besparen dat noet ik nu eens GEEN RESPECT hebben.

idioot 11 februari 2010

@bassie! koning van het bier? zou eens wat minder zuipen want volgens mij zijn je hersens al aardig aangetast!

ikke 11 februari 2010

Mecano, Je kan ook selectief lezen he. Ik wil alleen zeggen dat we het niet zo slecht hebben als veel mensen zich hier voordoen. Het is wel altijd zo dat als het economisch slecht gaat dat er dan een hoop gezeik is en als het allemaal goed gaat hoor je niemand, En wij betalen niet voor onszelf wij betalen voor de vergrijzing. Niks afdwalen naar een 3e wereld land dat heb ik ook nergens gezegd, het was alleen het voorbeeld van de welstand die wij hebben in tegenstelling tot. Misschien dat ze het zorgstelsel moeten afschaffen zoals het is en betalen naar gelang gebruik. dus met jouw opmerking dat de ouderen ervoor gezorgd hebben dat we zover gekomen zijn ben ik het wel eens maar dan doel ik op de prijs die wij moeten betalen voor gezondheidszorg en pensioenen. Want daar gaat jouw/mijn belastinggeld naar toe. Ach ja ik vind het koningshuis leuk en iets wat je in stand moet houden. Maar goed dat is mijn mening. Meneer Mecano misschien moet je dan is een verder kijken in Belgie hoe het daar verder allemaal geregeld is. Daar wordt je ook niet vrolijk van maar je kan natuurlijk alleen de dingen naar voor halen die relevant zijn voor jou om je punt te maken. Nogmaals zo slecht hebben we het niet en als je klaagt over belastingen dan moet je ook een kijken wat er tegenover staat. Maar uit je verhaal op te maken ben jij vast het type dat werken alleen handarbeid werken vind. Sociale activiteiten zie ik ook als werk en denk je nou echt dat het altijd rozengeur en manenschijn is om in een keurslijf te moeten leven. Misschien moet je eens praten met een zelfstandig ondernemer die het water aan de lippen heeft staan of een droom wil verwezelijken en alleen met een mikrokrediet dat kan doen of kan overleven.

watmaakthetuit 11 februari 2010

domme mensen allemaal. denk je nou echt dat die winkel dat geld zomaar krijgt? dat moet gewoon terug betaald worden hoor gun die mensen dat kleine beetje geluk nog , zodat hun zaak open kan blijven. IPV ALLES VIA INTERNET TE BESTELLEN ! http://tweakers.net/pricewatch/ ? excuses hoor .. stelletje

mafkees 11 februari 2010

@ikke! het verschil tussen echt werken dus handenarbeid en je bezighouden met sociale activiteiten die jij ook werken noemt merk je wel als je tegen je pensioen aanzit! het laatste is makkelijk vol te houden tot je 67! dat doorwerken tot je 67e is ook door mensen met dat soort (werk) in het leven geroepen! alle mensen die handenarbeid moeten verrichten zijn tegen die tijd versleten en dus tercht tegen die regel! snap je het nu???

bassie 11 februari 2010

als je zelf werkt krijg je vast breder hahaha stelletje ,jullie weten niet eens wat het allemaal is en kennen de geschiedenis al helemaal niet. steek je handen uit je zak en werken zelf jij idioot ipv die uitkering van je. die mensen werken hard. jullie denken dat ze maar niets doen,wie te klagen heeft had maar wat harder moeten studeren.

ikke 11 februari 2010

dat bedoel ik nou mafkees. kortzichtig, niet verder kijken dan wat jij doet . een managment functie is ook niet zwaar zeker. Je zou eens een dag moeten ruilen.

mike b 11 februari 2010

ikke weet niet waar hij het over heeft,vast een verwent mannetje dat dankzij pappie en mammie goed terecht is gekomen. hij vergeet dat het grootste deel van de Nederlandse samenleving bestaat uit mensen die gek worden gehouden en uitgemolken door de elite in dit land,en die het geen ene reet intresseerd hoe het de gewone burger vergaat. En ook al gaat het hier niet zo slecht,je eigen verrijken over de rug van de gewone burger noem ik diefstal en dat zou strafbaar moeten zijn in deze zogenaamde rechtstaat,waar alleen het recht van de meest bedeelde serieus wordt genomen. Je moest je diep schamen KEREL

mafkees 11 februari 2010

@ikke! die management functie betaald waarschijnlijk 4000€ maand netto als het niet meer is dus ik wil wel ruilen hoor!niet voor 1 dag maar voor altijd! goed betaald voor internetten, praten,lopen,koffiedrinken,dineren(en nog declareren) en met je reet in een vette mercedes of audi vervoerd worden! wat is daar zo zwaar aan?dat hou ik wel vol tot mijn 67e! een hele dag krom staan in weer en wind en s,avonds krom liggen van de pijn in je ledematen heb je zeker nog nooit gedaan! wil je ook ruilen voor altijd? wel voor 1 dag zeker?

ikke 11 februari 2010

mike b ik werk genoeg dus jij vast niet waar je over praat. Je trekt conlusies terwijl je me niet eens kent maar goed kortzichtig he dan krijg je dat. Kom eens met feiten dan en waar moet ik me voor schamen dan ? sorry hoor maar als het allemaal zo slecht is ga dan in een ander land wonen waar alles wel goed is. Noem er maar 1 waar jij denkt het veel beter te hebben en waar er geen "elite" zijn En mafkees hoe denk jij dat het bedrijf draait waar jij voor werkt ? Door de marketing, managment skills van de arbeider op de werkvloer ? Neem me niet kwalijk is snap best dat handarbeid zwaar is en heb respect voor mensen die dat hun leven doen maar ga nou niet doen alsof een bedrijf zonder een goede leiding kan draaien en nee een arbeider kan dat niet want die zien het geheel niet en dat bewijs je nu al paar keer met je opmerkingen. Je kijkt alleen naar wat jij doet dus heel bekrompen daarom ben jij waarschijnlijk arbeider no offence ieder zijn ding maar zonder het managment of zo gezegd de elite zou ook jij niks hebben. En daarbij die met zijn salaris van 4000+ zou zichzelf wel kunnen redden gezondheidszorg enzo maar dat zou jij waarschijnlijk niet kunnen met je loon en daarom betaal je nou belasting kijk he punt duidelijk toch :)

mike b 11 februari 2010

Ik werk fulltime jongeman, en ik draag maandelijks mijn steentje bij aan de Nederlandse staat,maar het frustreerd mij matenloos dat mensen zoals die in o.a. het managment denken dat ze het land opbouwen,maar het juist de afgrond in werken omdat men gewoonweg niet normaal met geld om kan gaan . En dat is geld wat overigens hoofdzakelijk bestaat uit subsidies en leningen van het belasting geld van anderen. Waarom krijgen directie en kaderlieden eigenlijk dikke bonussen toegereikt,terwijl menig van hen een wanbeleid voert ,waar de simpele arbeider door op de straat komt te staan. En dat terwijl hij zich wel uit de naad heeft gewerkt voor de firma,bv,group of hoe je het ook wilt noemen. Deze zoekt maar uit hoe hij het oplost met de instanties,die ook weer beheerd worden door de zelfde managers die niet weten hoe het is om elke cent die je uitgeeft juist te gebruiken om je hoofd boven water te houden in een graaicultuur die door het hogere segment in ere wordt gehouden.

ikke 11 februari 2010

mike b. eensch maar daarom wil het niet zeggen dat per definitie elke manager/kader slecht is en aan zelfverrijking doet. Er zijn ook slechte werknemer die hun baas bestelen. bonussen worden trouwens toegewezen door de aandeelhouders of besturen waar toch meestal ook wel een vorm van prestatie tegenover staat maar goed. ik vind dat je iedereen in zijn waarde moet laten en niet iedereen over een kam moet scheren zoals hier nu wel veel gedaan wordt. In alles heb je goed en slecht ongeacht inkomen of status. We zitten hier in het westen in een democratie, handelsmarkt daar heb je nu eenmaal veel verschil tussen "arm"/rijk en gaat verrijking over de rug van een ander. zo wordt je rijk... jammer maar zo is het wel. Misschien terug naar een communistisch regime waar de staat alles verdeelt. Maar dat heeft ook zijn nadelen. Je kan dus niet altijd aan iedereen zijn wensen voldoen, leer ermee leven ipv allemaal zo zeuren dat het hier zo slecht is. Er is niemand de je tegenhoudt het geluk te zoeken in een ander land.

mike b 11 februari 2010

De Nederlandse geschiedenis leert dat de heersende nederlander maar in een ding goed is geweest ,en wel in het uitbuiten van volkeren. En dat is tegenwoordig ook het eigen volk financieel. En vertel mij nou eens waar we trots op moeten zijn in Nederland ,want alles wat men men dood en verderf in handen heeft gekregen is allemaal niet meer van de staat der Nederlanden. Was vergeefse moeite. En de Nederlandse samenleving gaat met stappen achteruit. Net zoals de zorg,veiligheid,scholing,milieu enz. En dit wordt allemaal beheerd door mensen zoals managers die denken dat regelen we effe. Niet dus. En dan mag je niet klagen,neem me niet kwalijk hoor. Kruip eens uit je paleis en kijk verder dan je neus lang is,of wou je soms zeggen dat armoede is verkregen door de gewone mens. Nee,die is ontstaan door mensen die denken slimmer en beter te zijn dan de rest en alleen op macht en rijkdom uit zijn . En natuurlijk zijn er mensen die kunnen leiden,maar waarom zou je je dan beter voelen,je bent niet anders als de rest maar je bezit slechts een gave.

Mecano 11 februari 2010

Blijkbaar heb ik niet alleen die mening, maar handearbeid is niet enkel werk. Ik behoor zelf helemaal NIET tot de mensen van de handenarbeid maar ik zie dat daar veel te weinig respect voor is! Sommigen kunnen hun kop niet opendoen tegen een schoonmaakster en de opmerking van 'ze had maar een vak moeten leren' is HEEL ERG DOM! Wel eens gehoord van mensen die niet kunnen studeren ? Trouwens, bij het Koningshuis zijn ze allemaal erg slim...dat geloof je toch zelf ook niet ?? Laat me niet lachen... Ik ben het met Mike b dan ook zeer zeker eens, al het goede word afgebroken. Leiding, daar zit zoveel verschil in maar iemand die gestudeerd heeft weet ook dat macht niet bestaat. 'Macht krijg je niet, maar krijg je' , ze weten zelden wat hun mensen doen en vergaderen om te vergaderen is geen werken. Ik heb nog op een bedrijf gewerkt daar kickte mensen op vergaderen, het werk moest een ander maar doen. Kijk, een goede leiding is belangrijk maar als ze gaan praten over het uitdelen van bonussen dan komen de schrapers boven ! Meneer Ikke zal dit geen leuke opmerking vinden maar dat is wel doorgaans het geval. Kijk maar eens naar de banksector, steun krijgen en WEER met het geld strooien. Ach, toch leuk andermans geld verkwisten ? Iemand die voor het minimumloon moet gaan werken moet dat maar over zich heen laten gaan, 'die snapt dat toch niet'... Nog iets anders Meneer Ikke dat kleinnerende gedrag naar anderen toe is niet netjes (even ter herrinnering).

Mecano 11 februari 2010

Macht heb je niet, maar krijg je...effe foutje in mijn tekst. Tsja, ik ben niet z'n geweldige Neerlandicus die klaarkomt om mooie, dure woorden. Nee, ik ben gewoon waar het op staat. - Behoor ik vast toch de pleps volgens sommigen :-)

Mecano 11 februari 2010

J'e kijkt alleen naar wat jij doet dus heel bekrompen daarom ben jij waarschijnlijk arbeider no offence ieder zijn ding maar zonder het managment of zo gezegd de elite zou ook jij niks hebben'... Dit is ZEER laag Meneer Ikke, iemand die zo leiding heeft....- nee, dat kan niet- Ik ruik wel Amerikaanse invloed, veel moeilijke Engelse woorden (daar kickt men op). Ik hoop dat de 'gewone arbeider' het een laat om je huisvuil een halfjaar op te halen... of je een halfjaar laat zitten met een verstopte wc in huis.

Startpagina Zeeland 12 februari 2010

Aan alle reactie (s) inmiddels al 48 en bijna 5000 keer bekeken, we hebben bewust niet de activiteiten binnen gefilmd...maar meer het (circus) er omheen. Dat Maxima zich bezig houdt met microkredieten oke dat moet ze zelf weten, en of het terecht is ofwel onterecht dat is nog tot daar gelaten. In totaal zijn er of waren er 10 man sterk en 6 personenwagens betrokken bij dit bezoek aan Vlissingen, en dit is toch eigenlijk wel een beetje te veel van het goede, en kan me dan ook vinden in de reactie (s) dit hierboven staan. In de toekomst blijven we alert en zullen we de ontwikkelingen blijven volgen in Vlissingen dus hou dit kanaal in de gaten. Immers de berichtgeving in Zeeland is eenzijdig en onsinziens zelfs voorgeprogrammeerd, als je een bezoek verslaat laat dan ook ALLES zien en dat ontbrak er bij de PZC Omroep Zeeland Maximaal etc, maar ja dat roept alleen maar reacties op he! De gewone burger wordt voortdurend voor de gek gehouden op deze manier, maar ach ja dat speelt in heel Nederland. Weinig aan te doen eenzijdige berichtgeving en verslagen.

ikke 12 februari 2010

hmmz gaan we weer selectief lezen alleen naar voor halen wat allemaal zo slecht is. Zwartkijkers. ik zeg toch laat iedereen in zijn waarde. Jullie halen nu de beter bedeelde neer en en prijzen een andere bevolkingsgroep de hemel in dat is ook niet goed. Het is niet allemaal zo zwart wit als julle denken. en waar jullie het dan vandaan halen dat ik het zo goed heb wordt mij ook niet duidelijk. ik ben tevreden met wat ik heb misschien zouden jullie dat ook moeten zijn maar dat is je eigen keuze blijkbaar is dat niet zo. En ze hadden de banken ook niet kunnen redden!, en dan, denk je dat nou echt dat het dan beter was geworden ? Wie moet er opdraaien voor de financiele chaos die er dan uit zou breken? Ook de burger en dan klopt het wel dat we nu ook opdraaien voor het verlenen van staatssteun maar dat bedrag zal een stuk minder zijn dan als je het zou laten klappen. En als je het dan over de Nederlandse geschiedenis hebt dan kan je er 1 ding uit opmaken. Nederland is goed in handeldrijven en als jij denkt dat dat ons niks heeft gebracht dan moet je toch eens beter naar de geschiedenis kijken maar ja je kan ook alleen naar de negatiefe kant kijken van alles. En ik ben trouwens zelfstandig ondernemer ik betaal heel veel belasting enzo dus ik weet heus wel waar ik over praat en nee ik heb het niet breed en nee ik heb niet zomaar recht op een pensioen enzo zoals je normaal krijgt als je bij een baas werkt die moet ik zelf opbouwen en ja dat kost een berg geld. En meneer mecano ik waarom is mijn opmerking zo laag of kan je niet begrijpend lezen ? ik bedoel dat een bedrijf niet goed kan draaien zonder goede leiding maar goed jij ziet dat anders. @Startpagina Zeeland - linkse rakker :)

Startpagina Zeeland 12 februari 2010

@ ikke dank voor je reactie en we zijn zekers geen linkse rakker (s) dat is een belediging, bij deze staan we aan de kant van de ondernemer. En zoals je aan onze reactie kunt lezen vinden we het hele bezoek meer dan overdreven en geld over de balk gooien!

Over de balk 12 februari 2010

Ben het geheel eens met de Startpagina Zeeland!

Jans 12 februari 2010

@ikke misschien een beetje jaloers op al deze aandacht....!

Anita 12 februari 2010

@ikke pfffff wat een azijn zijkert ben jij zeg, bah geen goeie zaken gedaan onlangs? ga erregens anders alles af lopen zeiken zeg. get a life!

Koos Werkeloos 12 februari 2010

Ben het geheel eens met Startpagina Zeeland, wat een geld over de balk gooien met al dat machtsvertoon en wie mag dit allemaal weer ophoesten....juist de argeloze burger (s), en als je goed leest @ikke dan is de reactie van SZ zeker niet links maar eerder RECHTS.

ikke 12 februari 2010

@startpagina je hebt wel een punt hoor dat is het niet. ik vind alleen dat er zo zwart gekeken wordt beetje jammer. Het was trouwens niet beledigend bedoelt. @jans jaloers op deze aandacht leg uit ? ik vind een discussie leuk die ga ik graag aan wat is daar mis mee ? mag toch wel uitkomen voor mijn mening of niet ? @ anite azijn zeikerd ? ik ? . Volgens mij heb je niet de moeite genomen om de rest te lezen. maar goed. Wijs mij dan even aan waar ik alles loop af te zeiken ?

krediet piet 12 februari 2010

Hee @ikke vraagook een microkrediet aan man dan kom je ook in het nieuws hahahaahaaah! Get a life men.

Vlissingen fan 12 februari 2010

En ik vindt het allemaal best interesant, weer is Vlissingen in het nieuws. Ben benieuwd als straks de koningedag is in Middelburg.

Leegstand Vlissingen 12 februari 2010

Flauwekul allemaal ze kunnen beter zorgen dat de 20 lege winkels eens een invulling krijgen, nog effe en Vlissingen is de eerste spookstad van NL!

Startpagina Zeeland 12 februari 2010

@ ikke oke we hebben dan ook aangetoond dat het bezoek een beetje overdreven was.

jans 12 februari 2010

Kreeg de indruk dat je niet al te positief bent, en ik heb alles zeker gelezen.

ikke 12 februari 2010

@jans ik zeg toch echt ergens dat ik blij ben met wat ik heb da's toch best positief ? @startpagina het had misschien ook minder gekund maar blijf er wel bij dat het allemaal niet zo zwart gezien moet worden. Voor de mensen waar ze geweest is was ze wel de reddende engel het is maar vanaf welke kan je het bekijkt. En ja het mag soms allemaal wel wat minder in dat punt kan ik je niet anders dan gelijk geven :)

Mecano 12 februari 2010

Meneer Ikke ik kan zeker begrijpend lezen maar de toon die er aangeslagen wordt zegt al genoeg. Zal aan mij liggen maar ik vond het beledigend overkomen. Nog over de leiding: een goede leiding die luisterd naar zijn mensen heb ik niets op tegen, maar meestal kiezen ze de weg van zakkenvullen. Dit laatste komt meer in de openbarheid en mensen zijn mondiger dan vroeger (dat vind Balkenende ook niet zo leuk...) Iedereen mag zien toch hoe er met iedereen z'n centjes word omgegaan? Wel fijn om te horen dat we het dan toch nog eens zijn over het redden van banken :-) Een opmerking als 'linkse rakker ' slaat ook nergens op , want of je niet links, rechts of wat dan ook bent: verspilling = verspilling. Verder staan er genoeg positieve en leuke dingen bij de flimpjes, dus het het gaat niet alleen over negatieve dingen. Ik probeer het netjes te houden, schelden e.d. heeft geen zin. Verder bekijk ik zelf niet de dingen in zwart-wit, ik probeer me alleen te verplaatsen in een ander zijn situatie. Alleen kijken vanuit je eigen standpunt is eenzijdig en zeer beperkt. Meedenken met de klant en toch er zelf aanverdienen is niets mee, het ik geen problemen mee als een ondernemer dat doet. Maar, alles moet in verhouding zijn.... èn dat was het bezoek van Maxima dus niet en dan dringt ook niet door bij de Oranjes. Bergen geld heeft het gekost, voor iets wat met een telefoontje had afgehandeld had kunnen worden. Ome Dirk had nog niet eens zoveel 'bijkomende kosten' bij z'n DSB leningen.

zoop 07 maart 2010

zoo, dus dat jochie is nog maar 14 jaar of zo ? nou,hij werkt er als een volleerd winkelbediende.. dus maxima is voor kinderarbeid ? nou nou. een mooi verhaal voor de roddelbladen weer....

Jodka 24 mei 2015

Waarom worden al deze negatieve reacties als een bak "stront &modder"van gedigitaliseerde personen gepubliceerd...? Intolerantie ten voete uit....onder de dekmantel; in een huidige democratie moet ALLES gezegd kunnen worden....?! NEE dus! Maar als "mensen"zichzelf een "bewijs van onmenselijkheid" willen verschaffen, zijn ze op deze manier wel geslaagd.

Rosa 21 juli 2015

Getuigenis lening tussen de afzonderlijke Heeft u financiering nodig heeft voor uw project.? Zorg ervoor dat je contact opnemen met de heer Jean Jacques mijn hulp, zodat u ook kunt helpen. Het is een echte eerlijke geldschieter. E-mail: jeanjacquesinbox@gmail.com

Jose 21 juli 2015

Getuigenis lening tussen de afzonderlijke Am Mrs. Jose leven in Madrid is op zoek naar lening voor meer dan 3 maanden. Maar elke keer als ik denk opgelicht door menigten van de kosten en op het einde heb ik niets in mijn rekening. Maar gelukkig kwam ik een geldschieter genaamd Jean Jacques gaf me de lening van € 450.000 ontvangen dinsdag op mijn bankrekening na het uitvoeren van omstandigheden. Dus ze in nood zijn als ik kan schrijven naar hem toe en leg uw situatie kan helpen. E-mail: jeanjacquesinbox@gmail.com

Joy Mongan 3 weken geleden

mijn naam is Joy Mongan ben erg blij vandaag omdat ik mijn lening van 7000 euro heb gekregen van sabinhelps vermogensbeheer, je kunt contact opnemen met agent Karin Sabine sabinhelps@gmail.com of whatsapp + 79267494861. voor meer informatie over hoe je je lening kunt krijgen, niet doen vergeet haar te vertellen dat ik je voorstel.