Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Herinneringen II

3.212 keer bekeken
paled
Gepubliceerd op 15 jan. 2010
Nog eens de Liniedijk waar vroeger een 6 tal huisjes stonden. Nu staat er alleen het huisje van opa en oma nog. Staat ook dat op de nominatie om te verdwijnen ? De andere huisjes zijn allemaal al afgebroken omdat de vroegere Linie in zijn oorspronkelijke staat terug gebracht zou worden. Nu zoveel jaren na de sloop is er nog niets veranderd.. Ik hoop dat de Gemeente Hulst alles zo zal laten zoals het nu is totdat er ooit geld beschikbaar is om daadwerkelijk die plannen uit te voeren. In deze video enkele van de vroegere bewoners van "de Linie "

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

WIM*MIE 15 januari 2010

Romantiek en nostalgie. Dat waren harde en moeilijke tijden. Geen verwarming op de slaapkamers. De wc vaak nog buiten net zoals de waterpomp en kolenhok. Opknappen en bewoonbaar maken kost meer dan nieuw te bouwen. Ondanks dat ik De Linie niet ken, is alles heel herkenbaar. Jammer dat er maar 5 * beschikbaar zijn, dit verdiend meer.

Elly 15 januari 2010

Mooie herineringen Paled ik heb er ook van genoten en hoe ouder je wordt hoe waadevoller ze worden.

dolefie 16 januari 2010

zeker elly! wat is welvaart? niets dan een onnutig stuk speelgoed waarvoor men veroordeeld is tot levenslange dwangarbeid.

Caroline 17 januari 2010

De omgeving Hulst is mij onbekend maar de hele video bracht mij terug naar de tijd van opa en oma. Welvaart is prima maar niet tot in het extreme. De warmte van de mensen uit die tijd was een groot goed, Wie kent tegenwoordig nog zijn buren?

jp 20 januari 2010

hallo ,allemaal, ik ben er weer,heb het druk gehad, en heb het nog druk ik heb nu even een momentje ,paled ik zie dat er weer een paar niewe zyn heel erg mooi weer zeg,ik vind deze ookheel goed in elkaar gedaan ja, ik ga ze lekker eens goed beluisteren,een voor een, hee, en ik geniet nu al van deze cd ,wat heeft een mens dan nog meer nodig,mensen wat jullie zeggen is zo ,dankje paled jp.

Lidia 21 januari 2010

Heel mooi Edy Het lijkt wel hoe ouder je wordt hoe waardevoller die herinneringen aan vroeger worden Groetjes van Lidia

jp 23 januari 2010

kon ik nog maar terug naar die tyd paledje,,,,een zorgeloze tyd, maar ja dat kan nu ook weer niet he, laten we maar zo gaan denken,,,, de toekomst heeft wellicht ook veel liefde voor ons weg gelegt, denk daarom gewoon zo positief mogelyk,en maak er wat van, jy bent er op deze wereld om ,je zo goed mogelyk te gedragen, wy moeten onze lessen hier op deze aarde leren,jp

Arta 03 april 2010

Ja dat is nog eens nostalgi mooi om naar te kijken