Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Help Bob aan een nieuwe sportrolstoel!!

7.943 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 22 dec. 2009
Bob Götz is 13 jaar, lijdt aan een spierziekte en rolstoelhockey is zijn lust en zijn leven. Omdat zijn oude sportrolstoel bijna de geest heeft gegeven wil hij graag een nieuwe. Het gemeentelijke budget is nauwelijks toereikend en daarom gaat Bob samen met de Foppe-Stichting op zoek naar mensen die hem willen helpen.

12 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Nicole en de rest 22 December 2009

Hoi Bob, Peter, Ina en lisa, Wat een super video. Dit jaar door ons geen kerstkaarten. Het uitgespaarde geld zal ik storten op het foppe fonds rekening nummer om een stukje van je rolstoel te sponsoren. Succes.

Titia Breel 22 December 2009

Hallo Bob en Ina, Wat een leuk filmpje! Je ziet echt dat Bob er zoveel plezier in heeft! Ik hoop van harte dat het lukt!! Groeten Titia

jc.Hamelink 22 December 2009

dit isom te vragen wat de eerste behoeften(kosten)zijn om direct te sponseren, want dit is wel urgent!(op de persoon) en mijn bedrijf heeft! hog iets over voor directe hulp, dus laat het weten!!!!!!!!!!!,0613023804

leny Geschiere 22 December 2009

Hartstikke goed Bob dat je zelf actie voert voor een nieuwe sportrolstoel. Ik ga nu sms-en, Veel succes, ook in 2010! Hartelijke groet, je kleuterjuf van de Sprienke

Piet en Ine 22 December 2009

Veel succes Bob! Hopelijk kun je snel een nieuwe stoel bestellen. Gaaf filmpje van omroep Walcheren, goed gedaan allemaal. Fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar.

Hele mooie actie Bob 22 December 2009

Wij hebben je filmpje gezien en ik hebben samen met mijn vrouw gelijk een sms gestuurd. Hopenlijk zullen er nog heel veel ons voorbeeld volgen, dus mensen allemaal die gsm pakken en er eentje sturen zodat Bob snel een nieuwe stoel heeft. Groeten en een fijne feestdagen van ons en je kent ons niet.

verschil moet er wezen 23 December 2009

Ja ben het met je eens bezopen.aan de andere kant zijn er te veel kinderen die zonder eten naar school gaan.Maar dit spreekt mensen voor de kerst meer aan.Dat er een aantal kinderen zijn die met kapotte sokken in de winter moeten spelen.Oh ja is vast die kinderen hun eigen schuld,of die van de ouders.

Maria 23 December 2009

Hoi Bob Tuurlijk gunt iedereen jou die rolstoel en de gene die dat niet doen, zou ik wel willen weten hoe gezond deze mensen zijn en hoe goed bij kas deze zitten. Want ieder weldenkend mens ziet wel in dat in een rijk land als nederland. Je elkaar moet helpen of het nu om eten , kleding of een rollstoel gaat. Dus Bob trek je maar niets aan van deze bekrompen mensen, wij steunen jou!

SHANE 23 December 2009

SHLHLHLHLLLHLLHLLGLGL

nancy 23 December 2009

hai,bob,ik ben een collega van peter (je vader) en nu ik dit zie ga ik je ook helpen om een sms te sturen,omdat jij er veel plezier in heb met je sport,en verder ben je beperkt in dingen,daarom moet je je hobby waar jij veel plezier in heb kunnen blijven doen!

kennis via via 26 December 2009

Hoi Bob, je kent mij niet maar mijn dochter en ik hebben al een sms-je gestuurd, we gunnen je van harte een nieuwe rolstoel. Goeie actie hoor, succes.

marja 29 December 2009

mensen die dingen zeggen over huis verkopen weten waarschijnlijk helemaal niet wat het is om voor een jongen te zorgen die rolstoelafhankelijk is en al helemaal niet wat het is om rolstoelafhankelijk te zijn anders plaats je niet zo een reactie maar stort je gewoon geld of hou je gewoon je mond dicht i.p.v. een reactie te geven die kant nog wal raakt ze moeten zich diep schamen voor zo weinig inlevingsvermogen,ben zelf moeder van 2 rolstoelafhankelijke jongens dus weer waar ik het over heb