Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vlissingse CD zaak "de Bard" gaat stoppen

6.610 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 15 dec. 2009
Vorige week bezochten wij deze winkel waar men al 10 jaar terecht kan voor muziek die niemand anders heeft. De bouwput van de Fonteyne en de stuurse opstelling van de gemeente nopen de eigenaar tot stoppen.

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zoop 16 December 2009

men dempt de put nadat de bart verdronken is... jammer hoor, juist dat soort unieke winkels maken het tot een gezellig winkelcentrum. helaas... vlissingen gooit weer zijn eigen ruiten in..

Jaap 16 December 2009

De gemeente Vlissingen heeft de Vlissingse ondernemers laten zitten.. Eeuwig zonde.

loes 16 December 2009

Heel erg jammer hoor,alle leuke winkeltjes gaan weg! Goedzo Vlissingen,jullie zijn lekker bezig.

Henk 16 December 2009

Ik ken Vlissingen van de jaren 70. Laatst was ik er een dag en liep de oude plekjes langs mensen wat is die stad verpauperd niets is meer in waarde zo als het was. Kijk alleen maar naar het stedelijke museum en het voormalige hotel bos internationaal. Verschrikkelijk wat zonde. logisch dat niemand meer investeert in Vlissingen. Er zijn volgend jaar verkiezingen mensen doe er wat aan.

Lies 16 December 2009

Misschien ligt het ook wel een beetje aan de marketing van de zaak. Ik woon al mijn hele leven in Vlissingen, kom vaak in het centrum, maar deze CD winkel is me nog nooit opgevallen. Gemiste kans!

WaltherS 17 December 2009

Wij zijn ook niet voor niks weggegaan uit Vlissingen naar de Randstad! Wat je hier ziet komt overal in Zeeland voor. Lekker indutten als provincie (in het algemeen) en net als Florida een bejaardenoord worden, zonder jongeren, zonder werk, zonder unieke winkels, zonder toekomst. De Bard succes voor de toekomst, als je dit kan opbouwen komt het wel goed in de toekomst op een andere plek.

Henk. 17 December 2009

Lies het is makkelijk zo te reageren als je verhuist ben ik kom uit de randstad en Zeeland is mooi en gezond van natuur en dat willen we zo houden beter te reageren op een motie van wantrouwen tegen het bestuur wat totaal geen besef heeft van wat Zeeland voor waarde heeft. Vlissingen is een hele oude stad met een enorme geschiedenis juist deze delen zijn stuk door er geen aandacht aan te schenken. Voor e oude handels gebouwen liggen bijvoorbeeld luiken welke in de middeleeuwen gebruikt werden om voorraad in te bergen een soort vrieskist maar nu zijn ze dicht gestort met beton. Loop je onder deze oude gebouwen langs moetje oppassen dat je geen beton stukken op je hoofd krijgt en overal is er verf afgebladerd. Toeristen komen en gaan maar ik denk zonder een verandering blijven ze weg.

Henny Vermeijs Januari 2017. 22 January 2017

Ben mijn muziekcollectie aan het omzetten naar mp3. Kom een kaartje tegen van De BrardMusic. Regelmatig kocht ik muziek bij hen. Heel aparte muziek die ik kon gebruiken in mijn music & Sound design producties. Jammer, erg jammer dat het zo is moeten aflopen voor hen en voor velen muziekliefhebbers /sterk die niet mee willen gaan in het "gangbare"