Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Illegaal vuurwerk kopen

13.300 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 15 dec. 2009
Vuurwerk is pas leuk als het illegaal is. En waar koop je dat? In Belgie! Reportage: Bram, Solomon & Dimitri.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zoop 15 December 2009

is dit reclame voor illegaal vuurwerk of zo ? aangezien een complete routebeschrijving en een prijslijst nog maar net ontbreekt... goed, moet je zelf weren. maar straks niet mekkeren dat je gehandicapt bent hé, want dan kijken we niet meer om naar je...

.. 15 December 2009

Dit is gewoon puur reclame hoor.... Je ziet waar ze het kopen zo krijg je er alleeen maar problemen meee duss.... Ik zou het er afhalen of er een politie bij zetten die ze een boete geeft

Pim 15 December 2009

Super uitvinding dat incognitobalkje!! Moe'ko eehh!!!

Goesenaar 15 December 2009

Goed van Goes TV om te onthullen hoe gemakkelijk je aan illegaal vuurwerk kunt komen en wat voor grote explosies je kunt veroorzaken. Het lijkt wel een atoombom! Die jongens zijn de Peter R. de Vries van Zeeland. Hulde!

Martijn 16 December 2009

Leuk filmpje, denk ik.. Ik snap de hele essentie hiervan niet!? Is het de bedoeling dat het volgend jaar niet meer mogelijk is om illegaal vuurwerk te halen ofwa? Je kan mij veel wijs maken, maar die explosie!? haha grapje zeker? Wat heb je opgeblazen? een tankstation? jammer hoor..

Goesenaar 16 December 2009

Omroep Zeeland heeft jullie filmpje ook gezien: vandaag deden ze het nog eens dunnetjes over. Zelfde vraag. Zelfde winkel. Alleen veel en veel saaier. Geen gevoel voor humor.

Klaas het kasteel 19 April 2010

Martijn jij bent echt een rukker, want dit filmpje is gewoon voor de grap gemaakt! Domme kaasboer!