Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Speciaal optreden van Johnny Slipper op basisschool 'de Schakel'

5.482 keer bekeken
Dada
Gepubliceerd op 3 dec. 2009
Vrijdagavond 16 oktober was het weer zo ver; de super gezellige herfstdisco! In verband met het 40 jarig jubileum van ‘de Schakel’ zijn we wat de muziek betreft ook zo’n 40 jaar terug in de tijd gegaan, en was dit jaar het thema Rock ’n Roll.
Alle haren stonden strak van de gel en de haarspray en alle outfits waren ook helemaal in stijl!
Door 2 oud leerlingen van groep 8 werd nog een spetterend verrassings optreden verzorgd voor de kinderen van groep 1 t/m groep 4.
De jongens en meisjes streden tegen elkaar tijdens het muziekspel, waarbij liedjes langzaam werden afgespeeld en geraden moest worden welk liedje het was.
De versnaperingen (popcorn, snoep, pepsils, chips en limonade) waren ook dit jaar weer erg in trek.
Als klap op de vuurpijl was er ook een echte Rock ’n Roll zanger, Johnny Slipper (de papa van Joyce, Tina & Dave Vermeire)! Hij parkeerde zijn super coole Amerikaanse Cadillac op de stoep en toverde ‘de Schakel’ om in een echte Rock ‘n Roll zaal. De kinderen gingen helemaal los op zijn muziek. Kortom de herfst disco was ook dit jaar weer super gezellig. Dit dankzij alle kinderen, de juffen en meesters, het oudercomité en natuurlijk DJ Pim & Johnny Slipper.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

hilde 05 December 2009

wat zielig voor die kinderen

melissa 05 December 2009

Wat is er zo zielig aan Hilde? Het is nog altijd beter dan die bagger hardcore en jumpstyle en weet ik het allemaal wat van tegenwoordig ! Dit is hartstikke leuk voor de kinderen!

gertru 07 December 2009

leuk gedaan hoor ziet er gezellig uit