Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gedeputeerde Poppelaars sloopt!

2.835 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 3 dec. 2009
Onze toekomstige dijkgraaf van het Waterschap wil al sinds zijn jeugd slopen. Met beleid natuurlijk, en om zich in te leven liep hij vandaag stage bij het jubilerende bedrijf Sturm en Dekker.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zoop 04 december 2009

jaah, slopen kan ie wel....

vethond 04 december 2009

alsof hij nog niet genoeg sloopt en dan heb ik het niet over woningen:-(

Piet 04 december 2009

Er is pas een rapport uitgekomen waarin werd gecloncudeerd dat slopen niet altijd een optie is, renoveren kan ook, wat er voor in de plaats komt is te duur en lelijk en jaagt de bewoners uit hun vertrouwde buurt. Als dit een visie is op werkgelegenheid is heb ik mijn twijfels.

chris 05 december 2009

misschien dat het filmpje je niet helemaal duidelijk was piet... maar hij was wel degelijk bezig met renovatie sloop. dit betekent dat een woning van binnen, bloot wordt gelegd om de architect een beter beeld te geven voor verdere invulling van de bestaande wonig. m.a.w de woningen worden niet in zijn geheel gesloopt.

Daniel 05 december 2009

Zullen we die gluiperd eens slopen??? Misselijk makend mannetje met die stroperige kale kop van hem. Ach ja het is een CDA-er he?? Van die Balkenende kliek. Zegt al genoeg!!!

ernst V 06 december 2009

zo is het maar net Daniel, spijtig maar waar....

Beppie is nie Gek 06 december 2009

Ik weet het niet hoor maar een jubileumjaar duurt volgens mij 1 jaar . Het 50 jarig bedrijfsjubileum van Sturm en Dekker was op 10 November 2008. Ik vind dit filmpje nog al veel op een reclamefilmpje lijken en vraag me af wat zo'n filmpje met een bekende zeeuw nou kost bij tv Walcheren