Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Labrador pupje en de onwillige schoen

4.489 keer bekeken
Louise Christine
Gepubliceerd op 19 nov. 2009
Jasper wilt de schoen zijn wil opleggen door alleen de veter vast te pakken en hem zo zijn mand in trekken.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Kelly 20 november 2009

Niet boos worden als Jasper straks je nieuwe schoenen te pakken heeft hé? Jasper weet niet welke schoen hij wel of niet mag pakken. Een schoen is een schoen.

jacq 20 november 2009

over een half jaartje....die hond van mij vreet al m'n schoenen kapot.. ja hoe zou dat nu komen???? leuk filmpje.... maar laat je pup met een eigen speeltje stoeien... hoef je over een half jaartje ook niet boos op hem te worden. iets is zo aangeleerd, maar kost 10x zoveel moeite om het af te leren besef dat wel. verder geniet ervan... een dotje om te zien ;)

peter 20 november 2009

gewoon lekker laten spelen. is heel grappig maar je fokt zo wel onbedoeld een toekomstige sloper. vraag me soms echt af waarom mensen zich niet eerst heel goed verdiepen in gedrag en het an en afleren van goede en slechte dingen.

brugje 20 november 2009

Hij had niet door dat ik op hem lette.Liet hem even begaan om te zien hoe hij de schoen in de mand zou trekken. Pupje is nu 6 jaar , een heel rustige hond geworden en pakt nog niet eens iets van tafel.Het ging hem hoofdzakelijk om dmv de veter de schoen in de mand te slingeren. Soms moet je ook eens even de hond laten ontdekken en niet er meteen bovenop zitten van "foei".

Pol-Vlissingen 20 november 2009

Leuke film, goed gezien van dat ontdekken pup lekker laten spelen.... zal wel een leuke hond zijn geworden. Met zo'n verstandige baasje.