Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Modellen

6.246 keer bekeken
wim*mie
Gepubliceerd op 14 okt. 2009
Erg magere mensen.

23 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Patrick 14 oktober 2009

Modellen??? Dit zijn lopende lijken geloof ik

lopende bottenwinkels 14 oktober 2009

me hond zou er dol op zijn!!

Paul 15 oktober 2009

Goed om zoiets te laten zien!

sjors 15 oktober 2009

Heel toepasselijk, die reclame eronder van Restaurant de Struyskelder.

weny 15 oktober 2009

Dit zijn misschien wel modellen.. maar ik kan nog steeds niet begrijpen waarom ze dit toestaan.. Dit is gewoon ongezond en moet dit nou een model zijn die een bepaald voorbeeld voor jonge meisjes moeten zijn, nou geloof het toch echt niet! Dit moet gewoon stoppen

rachel 15 oktober 2009

vreselijk om te moeten kijken naar mensen die zichzelf zo uitmergelen. Deze mensen zijn ziek. Ik snap niet dat jullie dit op de site van zeelandnet zetten, dit zijn echt anti-rolmodellen.

een pondje meer 15 oktober 2009

krijgen zij korting op een begrafenis of crematie? of lossen ze gewoon op.

normaal 15 oktober 2009

photoshop ??

mart-jan 15 oktober 2009

pas op met sex anders breken ze ha ha wel triest als je er zo bij loopt

jannie 16 oktober 2009

zelf ben ik volslank,maar denk nu dat ik er toch wel erg blij mee ben.tjee wat een enge figuren...weet niet hoor maar als dat gezond is en dat een voorbeeld,kom op nederland wordt wakker.. vind wel goed dat men t laat zien...en dan er bij...zo hoort het niet... zonde voor die mensen maar als je zo wilt leven .neeh niks voor mij..ik ga morgen lekker ongezond genieten van patatje,overigens maar 1 keer in de week dus is te doen...

piet 16 oktober 2009

Modellen ? niet veel meer dan botten en wat vellen......

overgewicht 16 oktober 2009

Nou ik mag dan wel een paar kilootjes minder met 68 kilo en 160cm Maar hier wordt ik gewoon misselijk van! Gezond is dit absoluut niet, maar hoe verteld ik dat straks over 6 jaar aan mijn dochters??

Miranda 16 oktober 2009

Wat wil de plaatser ermee bereiken? Daar ben ik wel benieuwd naar. Vind je het prachtig en wil je zo veel mogelijk mensen laten meegenieten? Dan wordt het tijd voor een behandeling denk ik. Vind je het afschuwelijk en wil op deze manier daar zoveel mogelijk mensen ervan overtuigen dat je daarin gelijk hebt? Dan kan ik het me voorstellen. Jammer dat je er niet wat meer info bij geeft. Het kan natuurlijk ook nog gewoon sensatiezucht zijn. Degene die ervoor zorgen dat deze dames zo toch nog een baan kunnen krijgen zijn misdadigers in mijn ogen. Ze zouden moeten zorgen dat de "modellen" hulp krijgen. Want dat hebben ze hard nodig.

Muriel 16 oktober 2009

Afschuwelijk gewoon! Heel erg dat je het zo ver kunt laten komen... Ze noemen het ook niet voor niks een 'ziekte' Wel goed om dit ook eens te zien, want je schrikt er écht van... zo vindt je jezelf gelijk een stuk mooier!

Diana 16 oktober 2009

Voor tieners zijn fotomodellen een voorbeeld.... zo willen ze er ook uit zien. Ik zie vaak vreselijk smalle meisjes lopen en fietsen... gewoon eng... terwijl ze zelf denken te voldoen aan een ideaalbeeld. Dat mode-ontwerpers niet slimmer zijn.... de getoonde meisjes zijn vooral zielig.

jan 16 oktober 2009

Het is echt erg,deze mensen zijn erg ziek,deze vragen echt om hulp.

rob 16 oktober 2009

zijn deze modellen volgend jaar in te huren voor een film over het stelselmatig uithongeren in kampen door de bezetter? Of zijn ze dan al overleden?

Doe maar normaal 16 oktober 2009

Wat erg dit!!! Dit is geen rolmodel meer, Een storm zoals nu en ze vliegen door de lucht!

jolanda 16 oktober 2009

deze vrouwen zijn aan het eind van hun latijn ze hebben hulp nodig en moeten zeer zeker meer eten,ik vond het schokkend.

FFVR 17 oktober 2009

Dit is niet meer normaal hier moet wel in gegrepen worden Dit kan echt niet vind ik

jp 22 oktober 2009

dit is echt af stotelyk zeg wat willen deze modellen hier nou mee zeggen?, dit is nog erger dan de dood zelf, dit is ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,daar zyn geen woorden voor .jp

ja 24 oktober 2009

Ik kan me bijna niet voorstellen dat dit écht is en dat mensen hier met plezier naar (uit)kijken in de vorm van een modeshow...Zoals de dames eruitzien lijken ze mij niet meer in staat om te lopen. Gefotoshopped?

Niels 14 maart 2019

Het is,net of ze de (mooiste vrouwen) uit een concentratiekamp hebben gevist