Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

H.P.Printer de deur uit !

10.136 keer bekeken
Snake
Gepubliceerd op 5 okt. 2009
Ik heb het helemaal gehad met H.P. All in one printers ! Cartridge is VOL, en steeds stopt ie ermee .

29 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Paul Dishoek. 05 October 2009

Zeer herkenbaar, wat dacht je van de melding dat de inkt over de datum is. Kop houden Kl.......... printer gewoon printen en verder niets. Bij ons gaat het om de HP 8250. BTW suc6 bij het zoeken naar een andere.

ire 05 October 2009

prachtig

Wil Buys 05 October 2009

Jammer van al die rommel, moet je nu weer opruimen. Toch kan ik het wel begrijpen: Ik heb zelf een HP printer, eentje die ook op cd en dvd kan printen. Na een tijdje deed de printer niet meer op een cd/dvd printen; ik kreeg steeds de melding, dat het programma niet meer werkte. Van HP twee vervangende printers (na elke melding) gekregen. Tot er een update van het stuurprogramma kwam. Nu doet deze printer het prima!!!!!!!!!! en hoef ik hem niet meer kwijt, gelukkig.

ikke 05 October 2009

of je kan er niet mee omgaan. ik heb er nooit problemen mee gehad.

Joor 05 October 2009

Ook ik kan me helemaal vinden in dit verhaal. Ik heb er 2 staan die allebei, binnen 1 jaar na aankoop, begonnen te mekkeren of inkt over de datum en papierstoring. Online chat met medewerkers van HP haalt niets uit, algehele reset ook niet. HP is echtg een rotmerk wat betreft printers...........

Joor 05 October 2009

Dat heeft echt niets te maken met niet mee om kunnen gaan. Het is gewoon doffe ellende met de HP-printers. Waarschijnlijk heb jij er juist geluk mee gehad.

Chris 05 October 2009

Heb nu een Epsonprinter hiervoor een HP printer maar de Epsonpatronen zijn nog vlugger leeg dan de HP patronen dus beveel geen Epson Stylus DX 7450 aan !!!!!!!!!!!!!!!

Ralph 05 October 2009

De link van dit filmpje naar HP mailen! Wij exact de zelfde printer en dan ook precies de zelde klacht....ben de bijl alvast aan het slijpen.

Aad 05 October 2009

ik ga met je mee heb er drie gehad inderdaad iedere keer inkt op terwijl ze vol waren op het laatst kende pc de printer niet meer nu ligt hij op stort

Mark 05 October 2009

Heeft niets met HP te maken,inktjet printers zijn gewoon in z'n algemeenheid een doffe ellende. Beter doorsparen voor degelijke laser,.....geen gemekker over inkt,degelijk in elkaar gezet,zuinig in gebruik (of je moet weer de goeedkoopste van de serie nemen die vreten toner) .

tieneuro 05 October 2009

Mijn HP psc 2175 all in one doet het perfect! heb ik al minstens 5 jaar.... hangt met een jet direct kastje (ook van HP) aan mijn router en elke pc op mijn netwerk kan er op printen....

roger 05 October 2009

ik heb al 3 jaar een canon MP 520 EN NOG HELEMAAL GEEN PROBLEMEN GEHAD dus neem ik aan dat het wel een goede is

Eddie van der kooij 05 October 2009

geen probleen al jaren niet .heb hier de HP Officejet ALL-IN-ONE 6310 Alles doe dat ding. fax printen enz enz enz zeer goed. echt vriend, waar je op kan vertrouwen. tja het kost ook iets meer. maar ja, als ik zo ,zie naar dat ding van een printer die je had?kan ik mij voor stellen , je heb goed koop en je hebt die kosten meer .

Rob 06 October 2009

Heb al enkele jaren een HP printer PSC1350 en geen enkel probleem hoor. Eeen prima printertje.

johan 06 October 2009

ik heb ook de all in one 6310 en ook ik ben supper tevreden maar ja ze zegen niet voor niet goedkoop is duurkoop heb ook wel eens epson tusendoor gehad maar dat red je niet in zo'n kort filpje hoor hihi moet wel toegeven dat het leuk is om te zien en ja zo kom je ook van je frustratie af he veel suc6 met zoeken naar een andere printer .

kees 06 October 2009

ik ben juist zeer tevreden over de HP printers vanwege hun betrouwbaarheid,met EPSON was het altijd problemen en veel onkosten

Piet 06 October 2009

Ik heb een goedkoop HP 3820, deze werkt perfect en is toch al een jaar of 6 oud. Maar ik heb ook een duurdere printer, een HP 2570 en die heeft altijd problemen met papier invoer. Elk vel moet geholpen worden met invoer.

Hyper 06 October 2009

Vermijd in het vervolg inkjetprinters. Andere inkjets hebben gelijksoortige problemen. Ik heb met Epson niets dan slechte ervaringen. Het is dus niet alleen een HP probleem. Ik heb zelf doorgespaard voor een kleurenlaser, en dat bevalt prima. Geen uitgedroogde cartridges meer vanwege te weinig printen!

Jessica 06 October 2009

Niet iedere printer werkt zoals een mens dat zou willen. En ik word ook wel eens kriegel van het weigeren en zo, maar vaak ligt dat aan het netwerk. Het feit dat de HP printers vaak meldingen geven over inktpatronen die over datum zijn, kun je tot in de oneinidigheid negeren, want hij blijft het doen. Het enige dat ik niet zo aanraad (als ik toch een advies bijschrijf) is het gebruiken van B-inktmerken. Een tijdje gaat dit goed, maar na een patroon of twee, ziet hij ze als leeg. Met de - helaas - dure inktpatronen blijft hij werken. Maar dit is dan mijn verhaal over de HP all-in-one 3210 series... Als iemand er iets mee kan....

Carlo 06 October 2009

Ook wij hebben al veel problemen met HP printers gehad. HP zelf is expert in aan het lijntje houden totdat garantie verstreken is. Helemaal een ramp zijn de "all in ones". Een ding kapot (bijvoorbeeld de scanner), alles weg. HP is over en uit bij ons en als het aan mij ligt, ook op het werk.

Duikelaartje 06 October 2009

Kan me er best iets bij voorstellen dat een printer die niet doet wat tie moet doen, je tot wanhoop drijft. Ik heb zelf al ruim tien jaar een HP Officejet G55. Geeft als soms te snel aan dat de inkt op is en dan kan je nog weken er mee doen. Ik heb er een HP Photosmart C 6380 bij gekocht en die werkt (nog) probleemloos. Ik ben bang dat je soms gewoon pech hebt.

hp gebruiker 06 October 2009

Wat een onzin allemaal, Goedkope printer van HP werkt gewoon goed, zuinig met zijn inkt. Gebruik wel de origineele inkt., maar je moet de software regelmatig updaten, en dan gaat alles goed.In ieder geval om de 8 a 9 maanden !!

P 06 October 2009

Ik was het na 1 HP printer het al beu. Maar er om er met 1 bijl op los te rossen is niet de juiste oplossing!! Moet je als nog naar 1 of andere store om 1 nieuwe (maar geen HP) aan te schaffen. Suc6!!

tevreden hp printer gebruiker 07 October 2009

Ik ben al jaren geleden gestopt met inktprinters. Ik koop altijd HP laser all-in-ones voor mij en beveel deze altijd aan in de vriendenkring. Koop lekker een HP LaserJet M1120n ! Geen gezeur met inkt en met netwerkaansluiting, zodat je niet moet delen via een centrale PC.

Dimi 07 October 2009

als HP dit filmpje ziet dan lachen ze zich krom zo das weer 50 euri in de knip voor een printer die stuk is, (nu echt stuk) je printer was namelijk niet stuk maar je zwarte patroon herkende hij simpelweg niet meer, oplossing een nieuwe originele of compatible inktpatroon er in doen en hij werkt weer. gooi je oude niet weg want die kan je later na 2 andere patronen gewoon weer gebruiken (herkenning cartridge code) dit is een zeer veel voorkomend probleem en de dag gaat komen dat HP dit toch echt zal moeten op gaan lossen. de europesche unie heeft in 2006 al besloten dat alle printer fabrikanten per 1 januari 2006 hun inktpatronen zo moeten maken dat ze hervulbaar zijn. echter in veel gevallen is dit nog niet zo en daar zal de unie ook lucht van gaan krijgen want al die patronen die niet meer werken komen in het millieu terecht en dat is weer schadelijk. dus tot die tijd gewoon even naar je hervulshop gaan en je nieuwe patroon aanschaffen .. de hp 21 en 22 patronen waar het in dit filmpje over gaat kosten per 2 nog geen 40 euro met 3x zoveel inkt als het origineel. heb je jou patronen laten vullen voor 9,90 of 10,00 euri en hij werkt dus niet dan krijg je dat vul bedrag uiteraard gewoon terug bij aanschaf nieuwe. al met al zonde van de printer, epson is geen haar beter .. patronen zijn niet te hervullen en stopt met printen als er maar 1 kleur leeg is dus ben je verplicht die te vervangen.

gast 12 February 2010

ik heb 2 epson printers staan, beide met losse patronen. Dus gewoon vervangen per patroon ipv een blok weggooien omdat 1 kleur op is. Elke printer heeft zijn zwakke punten, een 'perfecte printer' die nooit kapot gaat is er gewoon niet of kost meer dan de thuisgebruiker kan/wil betalen. Bovendien, als een printer nooit kapot zou gaan, zou op een gegeven moment niemand meer een nieuwe printer kopen. Daarnaast is dacht ik redelijk bekend dat het gebruik van niet-originele cartridges en hervulbare cartridges op langere termijn problemen kan geven met de printer. En ook die hervulbare cartridges kunnen niet oneindig hervuld worden..... De cartridges worden uiteindelijk ook slecht, waardoor je een nieuwe set hervulbare cartridges nodig hebt. Wellicht is het een idee, om om de zoveel keer gebruik van niet-originele cartridges de hele set te vervangen door originelen?

iemand 01 March 2010

elke sukkel weet dat je contactjes niet met je vingers aan moet raken. kwestie van eigen schuld, dikke bult!!!!!!!!!!!!!!!!

Henk Teunissen 14 May 2010

Heel herkenbaar en na zoeken van oplossingen een breed gevoeld leed. Wereldwijd ook. Ik zou graag in een menu kunnen kiezen wat de HP printer voor mij moet bewaken en wat niet. Dan blijft HP bij mij in de gratie.

René 20 May 2015

Ik heb ook nog een HP printer die niet werkt. kun je langskomen met die hamer.