Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Storm 'Bløf'

9.793 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 10 sep. 2009
Er is maar één band die de titelsong van De Storm kan doen en dat is
Bløf met 'homebase' Zeeland. We zijn bij de opnamen in de
geluidsstudio aanwezig.

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Thea 10 September 2009

Weer een echte hit gaat dit worden! We horen nog maar weinig maar dat lijkt al genoeg. Geweldig mannen. De film is voor mij ook bijzonder omdat ik en mijn zoon Gert figurant waren en wij zijn Vlissingers. Het water is voor mij nog steeds een beetje enge factor vanwege de ramp, waar we ook zoveel nog steeds mee te maken hebben.

jp 10 September 2009

ik weet zeker dat er meer zullen volgen ,na my ,,,, waneer je z,on een ramp heb mee gemaakt,ik was nog heel klein,maar weet echt wel,, hoe erg deze is geweest en oramp p je netvlies blyft zitten,blof, doe jullie ding ,het hoort by ons,maak julli nummer, voor my voelt het goed aan....en als ik het voel is het goed voor jullie , jp

marion 12 September 2009

Wat een betrokken jongens bij Blof toch!! Je gelooft hun tekst omdat ze er zelf in geloven! Ga nu zeker naar de film kijken!!

blablabla 12 September 2009

tuurlijk zijn ze erbij betrokken marion! er valt geld te vedienen toch?

jp 12 September 2009

bla bla bla,,,,ik dacht dat jy wel wyzer was,schaam je , waar blyven je normen en waarden,,,,,,,,

blablabla 12 September 2009

wat hebben die met blof te maken? als ze er echt bij betrokken zijn doen ze het gratis dus wil je het over normen en waarden hebben? je lijkt balkie wel hahaha! gewoon weer een slaatje er uit slaan noem ik het! film by the sea pffff! 10 dagen lang gejank van blof met veel drank bedoel je!

peterman 13 September 2009

ooohh wat geweldig....pfffffffff grootste nep-band met slechtste hollandse muziek ooit..ik ken pascal persoonlijk, een grotere egoist bestaat er niet..kent niemand van vroeger meer sinds ie "beroemd" is de KWAL.. doemaar en goede doel dat zijn pas ECHTE hollandse bands geweest...

Andre 13 September 2009

Klinkt als de volgende hit ...

blablabla 13 September 2009

denk je andre???