Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wie bent U Heer ?

2.650 keer bekeken
paled
Gepubliceerd op 9 jul. 2009
Een vraag die velen van ons zich in tijden van vertwijfeling gesteld zullen hebben. Laat het geloof altijd een baken blijven.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Caroline 10 July 2009

Ben het volkomen met je uitspraak eens. Jammer dat vele van de historische kerkjes in Zeeland verdwijnen. Ook al zoek je het geloof niet in in een kerkgebouw, laat dit mooie erfgoed voor het nageslacht niet verloren gaan. Zeeland wordt toch al zo afgekalfd.

Els 10 July 2009

Bijzondere video Paled! Bij deze wil ik je ook hartelijk bedanken voor al je positieve reakties op mijn foto's op Zeelandnet. Het doet me altijd erg goed om de reakties te lezen, en geeft me ook stimulans om ermee door te gaan. Momenteel heb ik het wel erg druk, en is het fotograferen even wat minder. Als je foto's wilt gebruiken, ben je helemaal vrij om dit te doen hoor! Ik wilde al veel eerder reageren, maar het was er nog niet van gekomen. Maar het bleef steeds in mijn gedachten om je gewoon te bedanken!! Ook voor de prachtige Zeeland video die je hebt gemaakt! Hartelijke groeten en veel succes met het maken van deze mooie video's!!

Lidia 11 July 2009

Prachtig die glas in lood ramen Ik heb ze in Engeland in verschillende kerken gezien Echt heel mooi Groetjes en een fijn weekend

Ronnie 20 July 2009

Wat een onzin zeg. Zeelandnet verwijdert gewoon negatieve reacties, zonder dat ze shockerend zijn. Wat een achterlijke goednieuws show dit hele video gebeuren. Ik ben toch niet de enige die van mening is dat deze video behoorlijk zuigt, gezien de geweldige score van 2 sterren?