Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

DELTA Shorts - de korte film competitie van Film by the Sea

5.630 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 25 jun. 2009
Zondag 13 september wordt de winnaar bekendgemaakt van de korte film competitie; de DELTA Shorts van Film by the Sea.
Jonge filmmakers van 14 - 30 jaar kunnen meedingen naar de titel DELTA Young Talent Award en met een geldprijs van € 1.000,- naar huis gaan. Bovendien stelt het Provinciale project ‘Nieuw Zeeland’ een extra geldprijs beschikbaar van eveneens € 1000,-.

De films moeten vóór 15 augustus ingezonden zijn en op uiterlijk 20 augustus is bekend welke films geselecteerd zijn voor de shortlist van de DELTA Young Talent Award . Op zondag 13 september worden de genomineerde films vertoond.

Een vakjury met actrices Rifka Lodeizen en Hanna Verboom en juryvoorzitter Hugo Metsers maakt de winnaar op zondag 13 september tijdens Film by the Sea bekend. Deze juryprijs wordt officieel uitgereikt tijdens het Award Ceremony Dinner op zaterdag 19 september waarbij de maker aanschuift bij een gezelschap van internationale filmmakers.

Het publiek kan stemmen op haar favoriet.
Op www.zeelandnet.nl zijn vanaf 20 augustus alle films te zien en te beoordelen. Deze stemmen én de stemmen tijdens de vertoning in CineCity op zondag 13 september tellen mee. De winnaars worden vertoond op Omroep Zeeland.

Nieuw is de Shooting Star Award, een initiatief van filmproductiemaatschappij Shooting Star (Maria Peters, Dave Schram, Hans Pos). Deze award is een aanmoedigingsprijs voor het beste idee, het beste camerawerk of de beste regie.

NIEUW! Zeeland opdracht
Naast hoofdsponsor DELTA heeft ook de Provincie Zeeland een geldprijs van
€ 1.000,- beschikbaar gesteld. De jonge filmmaker die het thema Zeeland het best weet te verwerken in zijn of haar film wint de NIEUW! Zeeland Award en de geldprijs van € 1.000,- Zie voor de spelregels en aanmeldingsformulieren: www.filmbythesea.nl


DELTA SHORTS begint op zondagmiddag 15.30uur (vertoning korte films).
Vanaf 17.30uur is de prijsuitreiking. Toegang: € 9,- (of € 4,50 op vertoon van je deelname formulier van DELTA filmXperience)

Reacties

Reactie wordt toegevoegd