Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Slang eet muis

7.533 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 25 jun. 2009
We gaan op bezoek bij Sonny en hebben een cadootje bij ons voor zijn slangen: muizen. Vooraf gokken we hoe lang het duurt totdat de slang de muis pakt maar we zaten er ver naast: uiteindelijk wachten we 43 minuten. Dan heeft de slang na een paar mislukte pogingen beet! Reportage: Sonny, Bram, Dimitri & Solomon.

11 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Coco 25 juni 2009

Wat een ontzettende leuke weddenschap zeg en wat een lol. Tjonge,tjonge.Ga zelf eens tussen de haaien zwemmen en laat je maten wedden hoelang je het volhoudt.

cleo 25 juni 2009

lulli echt heel lullig

krijn 25 juni 2009

snap dat een slang moet eten,maar om nou zo,n filmpje te maken met het hele ritueel,sorry ,walgelijk,snap niet waar je je lol in kan hebben.

Mario 25 juni 2009

Dus ik mag mijn hond nu ook levende konijnen en kippen voeren ????????

cmkayser 25 juni 2009

dan ben je gewoon achterlijk om zoiets te filmen,schandalig!!!!!! kruip zelf maar eens bij zo,n slang in het hok,en kijken wat er gebeurt.

Judith 25 juni 2009

aan de reacties te zien mag je dus wel slangen voeren, als wij het maar niet zien, hoe hypocriet, we weten toch allemaal hoe het gaat. Kijk dan niet naar dit filmpje als je er niet tegen kunt. Denken jullie ook aan die "arme" koe die voor ons wordt geslacht, of al die beren (mannelijke varkens) die onverdoofd gecastreerd zijn. Wat we niet zien bestaat niet zeker.

Ik 03 juli 2009

Mooi filmpje :D Whaha

Ik Tss 08 juli 2009

Dus al deze loezers vinden Dus ook dat alle dieren programma's waar een Wilde leeuw een beest pakt Om te ze avond maal te maken ook zielig of dieren misshandeling .? DOOONDER OP !! Whaha

Bonne 09 maart 2010

Wat een gore klootzakken zijn jullie...! Laat dieren in hun vrije natuur leven! Jullie hebben niet een greintje respect voor het leven! Stelletje aso's...Bah!

giusi 16 oktober 2010

euhm de slangen mogen eigenlijk dankbaar zijn door ons leven ze juist langer want in de natuur doen ze veel minder lang dan opgesloten en zelf als je slang tam is en je geeft hem genoeg eten dan is er zelf geen gevaar mijn zoon van 2.5 speelt zelf met onze python's

das de natuur 22 december 2015

ik snap niet dat de meeste hier zo raar praaten jullie willen toch ook een hamburger van de mac of de lokaale snack bar je moest eens weeten hoe die dieren lijden voor dat het uit eindelijk op je broodje terecht komt dat wat hier gebeurt is puur natuur de natuur is niet vreemd wij menzen zijn vervreemd van de natuur het is normaal dat je je eigen eeten in de natuur zelf vangt en wedeschapen zie ik hier niet er woord enkel gevraagt hoe lang het zou duuren voor die de muis heeft dat noemt men intresse