Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verboden te spuiten

2.172 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 25 jun. 2009
"Laten we in Heinkenszand een filmpje maken over graffiti", opperden Bram en Solomon vanochtend. Zo gezegd, zo gedaan. Reportage: Bram & Solomon.

10 reacties

Reactie wordt toegevoegd

JSK 25 juni 2009

JAHOOR !!! Laten we van dit criminele gedrag maar een fimpje maken. WAT IS DIT VOOR ACHTERLIJKS !!!??? Ga lekker bij je pa en ma op de ramen kladderen maar verpest niet de dingen die niet van jullie zijn. Echt waar, als ze dit op mijn garagemuur zouden doen en zou ze betrappen, dan denk ik dat ze afgevoerd worden per ambulance !

Tegen aso's 25 juni 2009

Aso's! Ik hoop dat de politie dit filmpje op de juiste momenten stil zet, wat oplicht en voilà! Ga wat nuttigs doen!

Tegen aso's 25 juni 2009

De filmers hebben geen rekening gehouden met het feit dat de winkel ook een bewakingscamera heeft en dat ze dus niet zo anoniem zijn als ze zich wanen en da's mooi, heeeel mooi.

DTP 26 juni 2009

Vind het echt achterlijk hoe zommige mensen hierop reageren. Dit zijn wel de moderne schilders van deze tijd. Ze hebben nergens plek om hun kunst te kunnen uitten en doen ze het op deze manier. Ik zeg niet dat het goed is dat ze het op deze manier doen maar als ik dan zie dat er een jongen van 17 vrouwen loopt lastig te vallen in goes heb ik liever dat ze dit doen inplaats van wat anders. Hier vallen ze in ieder geval niemand mee lastig.

Tegen aso's 26 juni 2009

Vallen ze niemand mee lastig? Wie denkt u dat opdraait voor de schoonmaakkosten? En modern? Dit geklieder is echt niet van de laatste tijd hoor. Was zo'n 40 jaar geleden al "hip" en net zo irritant. Als ze dan kunsternaar willen zijn dan gaan ze naar de winkel, kopen een paar doeken en gaan thuis aan de slag. Niet op de muur van iemands huis, onder een viaduct of op een bedrijfspand dat de eigenaar er juist mooi uit wilt laten zien. Sommige van deze spuiters hebben inderdaad talent, maar waarom doen ze daar dan niet iets constructiefs mee? Nee het moet ten koste van anderen, anders is het niet leuk. En dit heeft overigens niets, maar dan ook niets met een andere 17-jarige te maken die iets anders strafbaars doet. Is een brandstichter dan minder strafbaar dan een dief? Is een overvaller minder erg dan een verkrachter? En is een pedofiel minder fout dan een moordenaar? Geen appels met peren vergelijken!

JSK 27 juni 2009

Kunst !!!??? HAHAHAHAAA !!! Laat me niet lachen. Achterlijke letters en meer is het niet. Weet niet wat je van kunst verwacht maar dat is alles behalve dit !

Ik 03 juli 2009

Jongens jullie lullen te veel !!

JSK 06 juli 2009

Lullen te veel !!!??? WTF !!!??? Hier word alleen gezegd dat dit geen normaal gedrag is en als sommige dit wel zo vinden weet ik niet welke opvoeding die hebben gehad. Dit is 100% puur aso gedrag zolang het nergenst op lijkt en zonder toestemming overal op word neergekalkt. Als dit normaal gedrag is zou ik het leuk vinden als ze bij degene de muur eens onderkalken met troep. Wil ik trouwens ook wel komen doen...

Naam 15 juli 2009

zeik toch niet zo

jan 16 juli 2009

haha waar maken jullie je zo druk om het staat toch niet op jullie huis je hebt gelijk DTP dit is de moderne kunst