Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vlissingen de meest onveilige stad van Zeeland??

11.315 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 8 jun. 2009
Het AD wees Vlissingen aan als de meest onveilige stad van Zeeland. Wat vinden de bewoners hiervan?

19 reacties

Reactie wordt toegevoegd

adriaan 08 June 2009

onveilige stad hoe kom je daar nu bij

hans 08 June 2009

die marokkanen verpesten heel het middengebied. mijn dochter wordt dagelijks lastig gevalen door de marokkaanse jeugd die daar rondhangt ik vind dat de politie nu moet ingrijpen voordat het uit de hand loopt.

adriaan 09 June 2009

de burgemeester is de baas van de politie maar die kijkt de andere kant op met een kop koffie de burger is goed om belasting te betalen maar je krijgt er nul komma nul voor terug je bent verplicht je voor eigen ondergaan te betalen zo niet dan komt de deurwarder die komt wel de politie niet

Willem 09 June 2009

Als de Gemeente Vlissingen er te weinig aan doet. Gewoon een knokploeg betalen. Je zal eens zien hoe gauw er reactie komt uit de GEMEENTE . Dan zijn ze wel plots WAKKER. Mensen die voor de camera waren, zeggen niet alles. Het is te gek voor woorden dat dochters uit gezinnen straks door die zooi uitgekleed en verkracht worden, 1 meisje is al lastig gevallen.

ex vlissinger 09 June 2009

Het onveilige gevoel komt van de mensen die bang zijn voor deze hangjongeren. Als ze langs zo'n groepje lopen vermijden ze oogcontact en aanspreken is al helemaal uit den boze. Spreek zo'n jongen gewoon eens aan, zeg hallo of zo, je zal zien dat het gewoon een puber is die zich kleed volgens de laatste mode op MTV en die zich verveelt omdat hij in een vergrijsde stad woont waar je als jongere weinig anders kan als rondhangen. Dat er dingen gebeuren die niet door de beugel is dan niet te vermijden. Het sluiten van de coffeeshops in Zeeuws-Vlaanderen helpt daar niet echt bij, tuurlijk is het in Terneuzen een stuk rustiger, het probleem hebben ze keurig naar Walcheren verplaatst. Mischien een idee om dit soort problemen eens door de Provinciale bestuurders te laten bekijken in plaats van het probleem iedere keer te verplaatsen

kees 09 June 2009

Als mijn dochter werd lastig gevallen en dat ook nog dagelijks pakte ik mijn auto en reed hen net als de vrouw van de tasjesdief met hoge snelheid van de straat de terroristen de kans dat je wordt vrijgesproken is groot want het is nootweer van een kat in het nauw

ano 09 June 2009

ze weten ook wel wie ze intervieuwen zeg!

jo 09 June 2009

Ik woon in de Vincent van Gogh laan en voel me 's avonds echt niet veilig. Groepjes overal en scooter en auto racen op de president roosevelt laan bijna elke avond. Er zijn al dooie gevallen maar dat is niet genoeg. Ik loop er elke avond met de hond maar zie nooit politie. Volgens mij durven ze niet. Hoe ver moeten ze gaan voor dat de politie wel komt?

ano 09 June 2009

@jo daar ben ik geboren en heb er 24 jaar gewoond! tis om te janken als je kijkt hoe het er nu uitziet! past prima in het rijtje bonedijkestraat,scheldestraat en hercules segherslaan! gek he dat mensen pvv gaan stemmen!

Willem 09 June 2009

Ziet u TV Wacheren en OmroepZeeland, U leest hier de ECHTE VERHALEN.

Marina lobelle 09 June 2009

Ik woon al meer dan 35 jaar hier op walcheren en ik kom dikwijls genoeg in Vlissingen en in feiten wat onveilig betrefd vind ik het gewoon wat overdreven! Dat er rond hangende jongeren er zijn,is net zo goed in Middelburg ook bij het station! Wat de aangifte betrefd en de politie er wat aan zal doen is gewoon maar wat dat betrefd mondjes maat! Het valt wel mee!

tim 09 June 2009

vlissingen staat er al jaren om bekend het is een rot stad aan het worden criminaliteit etc vroeger was alles beter

ano 09 June 2009

@crima vlissingse boy je taalgebruik zegt genoeg!

vlissingse boy 10 June 2009

soorry ik was een beetje boos het spijt me

vlissingse boy 10 June 2009

maar paladiuim meot een mooie buurt huis maken of de walk inn openen an zijn er minder hangjongeren die jullie storen

freaky 10 June 2009

hamas hams jemek hom aan de gas ahhahahawhawhahjoke

Nobody 16 February 2010

Gezeur om niks .. Het gaat om ''onveiligheid' en gelijk worden er marokkanen genoemd. Vlissingen onveilig? We zitten hier niet in Afghanistan fzo. DAT is pas onveilig ja .. Niemand van zo'n groepje heeft gezegd dat je bang voor hen moet zijn, dus waarom zou je dat doen? Gewoon onzin & overdreven gedoe.

roemeen 28 August 2014

die jongen met die pet houdt zich netjes. tuurlijk vind die het veilig is, maar zelf hangt ie ook rond, die eerste mevrouw liegt ook, die heeft vast een zoon waar ze haar ogen voor dicht knijpt.Vlissingen is onveilig en verloederd en vies, bedankt.

kis my kond 28 August 2014

Vlissingen is onveilig...en kun je niet vergeleken als afganistan al hoewel het er bijna op gaat lijken.