Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PVV de meeste kiezers in Vlissingen

5.048 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 5 jun. 2009
Met de Europese verkiezingen stemden de meeste kiezrs van Vlissingen op de Partij voor de vrijheid. We peilden de reacties op straat.

28 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Stella 05 June 2009

Geweldig dat de PVV zoveel aanhang heeft gekregen. Dat zegt toch heel wat over de corrupte gevestigde orde van nu. Ergerlijk is wel dat die Mevr. aan het einde van het filmpje juist het omgekeerde zegt van wat er werkelijk gebeurde tijdens het einddebat gisteren avond. Die uizuigende baantjes- en grootgraaiers partijen PVDA , met dat domme monster M. Hamers, CDA met een nog dommere P.van Geel en de zoals altijd schreeuwerige A. Kant van de SP en F. Halsema van Groen links. die zaten weer volledig de zaken zoals ze zijn:de overwinning van de PVV volledig te negeren. Ik ga de vlag uithangen wanneer die lui nou eens opzouten met hun al jarenlange leugenverhalen en volksbedrog. Uitbuiten en geld uitzuigen van de burger dat is wat ze doen in deze godvergeten belastingdictatuur! Ik hoop echt dat de PVV met capabele mensen gaat komen en en hele frisse gaat laten waaien en luistert naar wat de gewone Nederlander nu echt wil.

Bezorgde 05 June 2009

Vreselijk! Tijs om te emigreren denk ik...

quincy hernandez 06 June 2009

FELICITATIES!!!! alsof PVV tegen buitenlanders..ONZIN ik ben zelf dominicaans en vind ook dat echte tuig eruit moet..Rot marokkaantjes die heel dag niets doen en NOOIT werk vinden..Woe wil er zo iemand die nog niet eens fatsoenlijk nederlands praat maar hier is geboren? Het interesseerd ze niets!! Maar ze willen niet in marokko wonen hahaha bang voor streng beleid..Moslim zijn is okee, of christen of baghwan..Maak niets uit..Maar niet zielig doen dat ze altijd de marokanen moeten hebben..BULL..Eigen schuld..Integreren willen ze niet, probeer maar is relatie met marokaans vrouw te krijgen.. Die is doodsbang voor haar broers en vader..Turken integreren wel die mengen zich met nederlanders..Mijn broertje is getrouwd met héél lief turks vrouw..Haar familie is is moslim maar snappen dat samenleving elkaar liefhebben en respecteren betekend..Wilders is niet tegen moslims e.d. .Hij wil gewoon zoals velen niet dat Nederland moslim word en in Europa Turkije de grootste macht word..Dat kan niet.Totaal ander land en wereld..Geeft niets respect is belangrijk..Je maakt ook Angola geen Europa..Er is gewoon een grens..We moeten mensen in die landen helpen en niet alle problemen en asielzoekers naar nederland halen..Dat Kan Niet..Ons land is klein.Mensen daar helpen en niet denken ahhh laat maar doen..Problemen bij de wortel wegpakken en niet ergens uit planten en proberen of je het later terug kan zetten dat werkt niet..PVV is gewoon REALISTISCH...

@bezorgde 06 June 2009

stem pvv dan hoef je niet te emigreren! mooi gezegd quincy!

bezorgde 06 June 2009

Ik wil jullie nog horen wanneer de PVV hier de dienst uitmaakt! Het gaat niet alleen om buitenlanders, maar die troefkaarten worden nog achter gehouden... eerst een lollie voorhouden en het grote publiek verleiden en dan keihard toeslaan! Dit is extremisme en dat krijgt altijd een lelijk gezicht, geef ze maar lang genoeg de macht en het is hommeles! Maar goed, het volk krijgt wat het verdient, maar ik wordt er oprecht bang van...

marcel de P. 06 June 2009

fantastisch, de mensen worden eindelijk wakker, als het tuig zich gewoon gedraagt en aanpast aan onze samenleving met normen en waarden worden ze vast beter gerespecteerd, aanpassen of opkrassen en weg met de geldsmijterij en weggeverij aan anderen door de regering.

marcel de p. 06 June 2009

@bezorgde, beter emigreer vanavond. wat je zei over extremisme 4 uur geleden; moslimextremisme en een lelijk gezicht gaan inderdaad samen.

GeJA 06 June 2009

Als Wilders MP wordt kan ik rustig in NL blijven wonen. Als De Islam Nederland gaat regeren -en dat gaat gebeuren op deze manier- dan, ja dan ga IK emigreren. Ga jij maar lekker met een hoofddoek op lopen hoor "bezorgde" Wordt eens wakker!! En laat je niet in de luren leggen door die huichelaar Bakellende en zijn maatjes. DAT zijn pas echt enge lui die met de criminele onderwereld heulen!! Een andere conclusie kan ik er tegenwoordig niet uit maken als je ziet wat er allemaal gebeurt. (Of liever gezegd NIET gebeurt!!)

peter 06 June 2009

duidelijke taal,die uitslag liegt er niet om. Opzouten dat getinte tuig. Kost ons handenvol gemeenschapsgeld en wat komt er voor in de plaats? Nog meer van dat getinte tuig. Laat Wilders maar eens orde op zaken stellen. Hopelijk krijgt hij nog meer aanhang. En geef die man de bewaking die hij nodig heeft. Zal wel nodig zijn met al dat marrokaanse tuig.

patricia 06 June 2009

jaajaja zeker waar..Al die KLOTE marokanen pakken al de jonge meisjes en als er kindjes komen moeten die meiden bek houden want hun familie nag het niet weten..De meiden zijn ECHT NIET maagd en de jongens mogen alles zolang ze het thuis niet zien...Kijk eens vanavond in de hooizolder IMAM, daar zitten de mensen die jullie volk vernaggelen..Niet zeiken dat nederland extreem en hard word jullie willen het zelf..Geen één marokaan doet wat om hun mensen te leren dat je in een ander land bent..Ik ben 1 x marokko vakantie geweest en NNNOOOOOOOIT weer..Heb 5 x gevochten omdat ik gek was op meisje daar en heel famile op mij af kwam...Turken zijn relaxed en werken en zijn voor rede vatbaar..Antilianen zijn nederlanders en surinamers ook maar daar kun je niets van zeggen..Alleen marokanen verknallen alles..Integreren niet en trouwen alleen hun soort..Geeft niet maar integreren betekend ook dat je met nederlander mag..De kerels pakken en neuken alles en de meiden worden vermoord en inmekaar geslagen als ze iets stoms doen..Ik wil niet dat ze maar alles mogen dat is ook verkeerd ik vind ook dat er teveel sexuele vrijheid is maar je moet kunnen verliefd worden op wie je wil en niet dat je vader je vermoord als je geen soortgenoot kiest...FOUTTTTTTT !!!!

patricia 06 June 2009

FOUTJE ik ben lesbo ja sorry...Mijn zusje heeft 2 kinderen van morokaan en die is 2 x totaal inmekaar geslagen door hun omdat ze hulp ( extra geld van de vader die ineens niets meer wou ) nodig had..Natuurlijk is mijn zusje stom geweest en heeft er ook sxpijt van maar de marokaans familie doet NIETS NIETS !!!!!!!!! Wel sex maar thuis stiekem doen...RATTEN

Jeje 07 June 2009

Ach als Wilders MP wordt, worden het een leuke twee maanden. Die man maakt het zichzelf straks zo moeilijk door zo arrogant te zijn dat hij niks voor elkaar krijgt behalve ruzie ... dus komt vanzelf goed. En iedereen die voor die man stemt, is gewoon niet in staat om gevolgen te overzien langer dan hun neus lang is.

karin 07 June 2009

Hahaha denk dat je foutje maakt, jeje...Geloof mij maar dat PVV capabel genoeg is..Het is geen eendagsvlieg en deze partij heeft zeer ervaren mensen en de heer Wilders heeft jarenlang ervaring..Kijk eens bij de collega raadsleden en ministers..Eerst onderzoek doen voor je iets roept..Dit is geen loos kreet van éénling..PVV begint net en zijn zeer gemotiveerd en luisteren naar bevolking..Wat zij Wilders op avan van verkiezingen?? Het volk heeft gewonnen en gestemd, niet hijzelf..Balkendende en Bos klopten zichzelf op de schouders dat ze zo goed deden vorige verkiezingen..De CDA had toen beetje meerderheid omdat er gewoon een achterban is die deze stem uitbracht...Heb U wel eens gekeken waar en bij wie er CDA achter het raam hangt??? De grootste villa's in Oostkapelle, de grootste boerderijen en waar de grootste en dikste mercedes voor deur staat..CDA is partij voor rijke egoisten geworden..Die klagen niet nee om dure euro en Balkenende ook niet met zijn 18000 euro per maand..CDA is partij voor de rijken geworden..Hoe haal je het in je hoofd om iemand die meer dan 200.000 euro per jaar verdiend nog kinderbijslag te geven of hypotheek aftrek en belasting aftrek als ze gift doen aan goed doel en het weer terug krijgen als belasting voordeel...Niks tegen mensen die veel verdien dat is mooi maar het verschil is oneerlijk geworden tussen rijk en arm...VVD is stropdassen partij voor hoge heren als Shell en DSM..Die denken ook niet aan aow'r of werkloos iemand..SGP en PVV en SP en CU denken aan familie belangen en gezin en zieken en zorghebbende, mensen die hulp nodihg hebben en niet mensen die het misbruiken of verknallen die gooi je in detentie of zet je land uit en doe het daar maar er is in nederland behoefte aan menselijkheid en zorg voor elkaar !!!

adri 07 June 2009

precies en dure pakken van minister camp en hans van balen worden betaald door de bevolking en belasting-centen van ons..De leuke etentje's en reisjes naar brussel in dure hotels en dure tickets moeten wij betalen...MOET MAAR EENS AFGELOPEN DAT HEBBERIGHEID EN MACHTMISBRUIK.. ENGELAND KRIJGT NU IN POLITIEK OOK EENS PAK SLAAG HAAHA...

Martin 07 June 2009

Toch zal Wilders zo veel stemmen moeten halen dat hij gelijk als 1 partij de meerderheid in de kamer krijgt want anders blijft hij gewoon aan de kant staan. Er is geen enkele partij die met Wilders een coalitie wil vormen.

kees 07 June 2009

wilders hebben we nodig weg met de kakerlaken het ongedierte moet weg

Willem Kampers 07 June 2009

Heel goede zaak. @ bezorgde Tijd voor Remigreren bedoel je zeker? @ Marcel. de p. Wat je schreef:"moslimextremisme en een lelijk gezicht gaan inderdaad samen." Is niet meer dan de waarheid. Laten we met z'n allen achter de P.V.V. gaan staan en de leugens vanuit het (s)linkse kamp met Kant en Halsema voorop opzij zetten. De P.V.V. is niet extreem en laat de WO II er nu maar eens buiten Bos en Balkellende. Deze 4 personen zijn de grootste veroorzakers van de situatie waar ons Nederland nu in zit. Stoppen met geld uitgeven aan Europa. Geen Turkye in Europa. Korten op ontwikkelingshulp. Bevorderen van Remigratie. En keiharde aanpak van geweld op straat. Zeker tegen hulpdiensten. HouZee!!

peter 07 June 2009

UW belastinggeld is hun toekomst WE zijn leeggezogen door parasieten met hun grote smoel Onze eigen volk kan naar de voedselbank. is geen geld meer voor . daarom PVV leve volendam

jan de man 07 June 2009

weet je wat integratie is??? Alleen vrouwlijke asielzoekers toestaan zodat ze wel met een nederlander of ander nationaliteit moeten trouwen/samenwonen..Anders leren ze het tog niet..Of verplichten dat elke buitenlander verplicht moet samengaan met ander nationaliteit..Dan is in één generatie men geintegreerd...Marokaan blijft bij marokanen en integreren zo niet of nauwelijks of nooit..Ze wijgeren gewoon mee te werken uit ARROGANTIE

jan de man 07 June 2009

weet je wat integratie is??? Alleen vrouwlijke asielzoekers toestaan zodat ze wel met een nederlander of ander nationaliteit moeten trouwen/samenwonen..Anders leren ze het tog niet..Of verplichten dat elke buitenlander verplicht moet samengaan met ander nationaliteit..Dan is in één generatie men geintegreerd...Marokaan blijft bij marokanen en integreren zo niet of nauwelijks of nooit..Ze wijgeren gewoon mee te werken uit ARROGANTIE

marcel de p. 07 June 2009

HIEROM STEMMEN WIJ PVV Vrouw expres aangereden en beroofd AMSTERDAM - Een 51-jarige fietsster is vrijdagavond rond negen uur op de Hemweg in Amsterdam zwaargewond geraakt doordat ze opzettelijk werd aangereden door een automobilist. Een man uit de auto heeft de vrouw vervolgens beroofd. Dat heeft de politie laten weten. De daders hebben de vrouw ernstig gewond achtergelaten. Omstanders vonden haar, waarna ze naar het ziekenhuis is gebracht. De politie is dringend op zoek naar getuigen van het incident met een bordeauxrode Volkswagen Golf. Vermoedelijk zaten in de auto twee mannen, aldus de politie. 99% ZEKER DAT DIT WEER EEN BEPAALDE GROEP IS IN "ONZE" SAMENLEVING.

quincy 07 June 2009

Niks tegen andere nationaliteiten hoor..Je wil hier wonen of werken in holland dan MOET je LEREN onze regels en wetten te accepteren of je word crimineel dan FLIKKER JE MAAR OP ALS HET JE NIET BEVALT..ASOCIAAL !!!

marcel de p. 07 June 2009

EN HIEROM STEMMEN WIJ PVVza 06 jun 2009, 17:16 Duizend illegalen in hongerstaking in Brussel BRUSSEL - Bijna duizend illegalen zijn in Brussel in hongerstaking om een verblijfsvergunning af te dwingen. Een groep van 230 van hen in de Begijnhofkerk zitten al ruim twee maanden zonder eten. De grootste groep hongerstakers bestaat uit zes- à zevenhonderd illegalen in een voormalig Fortisgebouw bij station Brussel-Noord. In het gebouw kwam het tot gevechten, waarbij een man met een mes is gestoken. De politie wil het gebouw nog niet ontruimen. Pastoor Daniël Alliet van de Begijnhofkerk heeft de hulp ingeroepen van de regering van de regio Brussel. „Wat in Brussel gebeurt, is niet om fier op te zijn”, zei Alliet zaterdag tegen radio FM Brussel. Brusselse illegalen die onwel raakten door een hongerstaking kregen eerder een verblijfsvergunning om medische redenen

peter 07 June 2009

BELASSTNG waarom moet ik mee betalen aan bruine ratten of konijnen die ik zelf niet wil kan het geld zelf ook goed gebruiken ZE ZIJ HET VERKEERDE SOOERT MENEER

Goede Zaak 07 June 2009

Vindt u het gek dat de PVV wint. Overal zijn ze Marokkanen beu, samenscholen en Wijken verpesten. Buschauffeurs en treinconducteurs molesteren, het is niet meer te tellen in Nederland wat fout gaat. In Zeeland begint het ook al, Scheldestraat in Vlissingen. Gemeente daar grijpt er niet stevig op in, zeker bang van DEN HAAG. EN leerde ze nu maar daar, men zingt al jaren hetzelfde liedje daar. En men maakt Burgers uit voor RASSIST. In Middelburg is het in nieuwere wijken soms ook niet best. Overal in de groter steden in Zeeland 11% voor PVV. Zelfs Veere 11%. Dan moet er toch een lichtje gaan branden bij de hoger geplaatsten. ______________________________________________________ Obama was in de Oostelijke Landen, Ayatollahs zijn daar nog niet aan Vrede toe hoor, ze gaan brutaal door met oorlog tegen het Westen. En via internet de Jeugd in westerse landen aanzetten tot JIHAAD. Amerika was vorige week ook net op tijd, en had het weer raak geweest.

bezorgde 08 June 2009

pfffffffff...

JSK 08 June 2009

WILDERS FOR PRESIDENT !!!

Max 10 February 2019

Dat is reden waarom ik op de PVV stem...https://zlj13051967.wordpress.com/2019/02/10/dat-is-reden-waarom-ik-op-de-pvv-stem/