Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Uitzwaaiparty eerste zeecruiseboot die Zeeland aandoet.

4.301 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 8 mei. 2009
Waar een aankomst is,is ook een afvaart! Het cruiseschip dat vanochtend de kade in Vlissingen-Oost aandeed krijgt van Zeeland Cruiseport een uitzwaaifeestje. Een goede gelegenheid om de directeur wat vragen te stellen..

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

jafra 08 May 2009

wat een belachelijke toestand volledig over the top. als deze zakenlieden willen verdienen aan cruises moeten zij zelf maar de benodigde gelden ophoesten. gemeenschapsgeld hiervoor gebruiken is uit den boze. hoeveel levert een bezoekje van 5 (!) uur op voor gemeenten en provincie????? hoeveel mensen hebben hierdoor een baan gekregen in plaats van een uitkering.overheid laat u niet in de luren leggen,in dit comitee zitten heren van zeer geslaagde bedrijven lijkt me stug dat er geen geld bij deze heren zit.maar wellicht is het risico te groot en dan is het natuurlijk lekker als je niet met eigen geld speelt.

jafra 09 May 2009

nb. voor de gemeente vlissingen zijn er volgens mij nog wel wat andere prioriteiten aan te wijzen alvorens hiermee "in zee" te gaan. zaken waaraan meer mensen wat hebben zoals; veiligheid op straat,voldoende betaalbare woningen,goede gezondheidszorg in de buurt etc etc.voor het havenbedrijf zou het raadzaam zijn zich bezig te houden met duurzame ontwikkelingen waarmee mensen aan het werk kunnen. de afgelopen tijd heeft duidelijk gemaakt dat spreiding van activiteiten een goede zaak is,echter persoonlijk denk ik dat er te weinig mensen direct of indirect iets positiefs,zoals een vaste baan of zelfs maar een tijdelijke, meekrijgen van dit cruise gedoe