Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stropers actief in Oostkapelle

5.495 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 22 jan. 2009
Stropers zijn weer actief in de 'Mantelinge' bij Oostkapelle. Zij rijden opzettelijk herten dood bij de parkeerplaats aan de Duinweg. Samen met een boswachter nemen we een kijkje.

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Hans 22 januari 2009

Als ze deze lui betrappen, het zelfde mee doen wat ze deze weerloze beestjes aandoen, met een auto er overheen rijden tot ze helemaal verrot zijn!!

petra 22 januari 2009

inderdaad, wat zijn dit voor een trieste zielige figuren. weg met zulke lui! en flink hard straffen! heel hard!!! deze mensen horen niet thuis op deze wereld!

erik 23 januari 2009

stuur een hele groep pittbulls op deze lui af!!! ga nuttig werk doen.

Wil 23 januari 2009

Is het niet mogelijk om hekken te gaan plaatsen waar die weerloze dieren niet overheen kunnen en wel zodanig dat die stropers er ook niet over kunnen ? Het mag dan wel niet zo mooi staan volgens sommige mensen ( die hekken )maar je waarborgt wel een stukje veiligheid van deze dieren. Mocht dat nog niet voldoende zijn, bij het betrappen van dergelijke praktijken gelijk lik op stuk en een boete opleggen die zo hoog is dat ze er voor mijn part de rest van hun leven aan vastzitten !

Johanna 24 januari 2009

Dit zijn geen trieste zielige figuren, het zijn niets ontziende pure moordenaars! Straffen moeten navenat zijn, maar waarschijnlijk krijgen ze na betaling van een kleine boete een rol draad mee om vallen te bouwen.

Edwin 30 januari 2009

Heeft iemand hier enig idee hoe duur hertenvlees is tegenwoordig? Vraag even of hij nog wat te koop heeft als er iemand wordt gepakt.

mooi filmpje 21 oktober 2012

dit is een van de mooiste beeld kwaliteit filmpjes die ik ooit heb gezien

ron 25 juli 2014

goed beeld is dit van 1940

Mdm 19 november 2018

Gisteravond rond valavond bij het verlaten van de mantelinge tbv randdukn parking te oostkapelle werd er opnieuw geschoten. Levensgevaarlijk als wandelaar. Reeen waren heel onrustig. Bij het toekomen op parking stond wagen met koplampen in het naastliggende veld te schijnen waarna ze snel vertrokken . Jammer dat het wild zo aan zijn einde komt.