Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Praatje maken met de mannen van de G1

1.018 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 20 mei. 2022
Het was rust tijdens de wedstrijd SV Walcheren G1 - SSV 65 G1 JM. JM staat voor Jonge Mannen overigens. Zaterdag 14 mei vond het plaats om 11.00. Lekker weer, niet zo veel wind. Walcheren staat voor met 2-1 na de eerste helft, leuke sportieve wedstrijd. Djilmas van SSV 65 komt spontaan naar me toe om een praatje te maken, een sociale man. In het veld verzet hij bergen werk. Daarna komt Nicky van Walcheren naar me toe.

De eerste helft was hij keeper, de tweede helft spits. De spits die in de eerste helft twee keer scoorde is trots en komt erbij staan. Ze raken meer gewend aan de camera en ik leer ze steeds beter kennen. Aankomend weekend een actiefilmpje van de wedstrijd. De laatste wedstrijd van het seizoen.