Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Let's stick to Zeeland - Aflevering 4

877 keer bekeken
RTV Vlissingen
Gepubliceerd op 3 jan. 2022
De muzikale autoshow, met Jos zijn Ford Ka in de hoofdrol. 'Potential Wonder', de band uit Ovezande en het project 'Grens' uit Enschede, verzorgen de muziek deze keer. De EP 'Tales to be told' van eerstgenoemde, is zeker de moeite waard. Mooie gitaarmuziek om naar te luisteren, met vaak toevoeging van saxofoon en verschillende zangstemmen. '

Grens' is een mysterieus project, met muziek die me doet denken aan 'Boards of Canada' en het rustigere werk van 'Aphex Twin'. De muziek is opgenomen ergens in de bossen tijdens een sessie, bijzonder. Zelf doe ik met André een poging, om het kortste nummer ooit op te nemen. 'Hout je sjoel'. Tussendoor kijk ik, of ik met mijn Ford Ka kan inparkeren. De cameravrouw viel op haar stuitje, hopelijk heeft ze daar snel geen last meer van.

Oh ja, de distributieketting is een poging van mij, om de deelnemende muzikanten het filmpje te laten delen. Verplicht is dat uiteraard niet, zo komen zijzelf en het programma wel meer onder de aandacht. Een win-win situatie toch?

Latuuuuuuuuhr - Jos