Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Diederik Gommers: 2G gaat niet helpen 60% volledig gevaccineerd. Waarom geeft rege..

6.192 keer bekeken
Jo met de banjo
Gepubliceerd op 22 nov. 2021
Compilatie recente radio-optredens Diederik Gommers. Gommers gaat stoppen bij het OMT. Sinds dat besluit bekend is geworden geeft hij een ongekende openheid van zaken, die we lange tijd niet gehoord hebben. - regering misbruikt OMT om achter te verschuilen - inmiddels is ruim 60% van de besmettingen volledig gevaccineerd (Belgische Radio) - 2G gaat niet helpen. Wil je testen voor toegang? dan iedereen. - de zorg is kapot bezuinigd - gaat nog 10 jaar duren.....

14 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Rob van der Zande een week geleden

Kijk, meneer Gommers.. van mij krijg je weer wat respect terug.. Eindelijk meer openheid!!

Willem een week geleden

Er zullen er meer volgen die de leugens niet meer kunnen verdragen.

R. van Essen een week geleden

Helemaal mee eens en waardering voor uw openheid. Ik weet niet of het misschien wat laat is. Ik weet niet meer wat of wie ik moet geloven. Hoor nl. heel verschillende (lees : tegenstrijdige) geluiden van de overheid tegenover het werkveld van de zorg waar ik uit kom. De ongevaccineerden worden door de voortdurend falende overheid als zondebokken aangewezen (een overheid hoort altijd te verbinden en nooit te verdelen) terwijl het idee leeft onder de gevaccineerden (heel dom wel) dat zij onkwetsbaar zijn, dus gewoon weer alles kunnen doen? Kom op, het gaat om het naleven van maatregelen, maar dan wel met z'n allen, en daar zijn we als toenemend recalcitrant en luidruchtig volkje erg slecht in. Daarbij hebben we helaas met een overheid te maken die nergens meer ook maar enigszins stevig ingrijpt, waardoor mensen het idee krijgen dat ze overal mee weg kunnen komen en daar ook steeds meer naar gaan handelen. En een demissionaire regering die al vele maanden doet over het formeren van een nieuw kabinet, terwijl we in staat van crisis verkeren, is voor mij bewijs van onacceptabele arrogantie en een totale minachtig van de burgers. Bij elkaar een zeker recept voor anarchie.

BGAJ Rombouts een week geleden

Heel goed dat er eindelijk een OMT lid, arts en ook nog voorzitter IC Nederland zijn eerlijke mening durft te geven !

Louis een week geleden

Ik vind het arts en OMT lid onwaardig om op deze manier commentaar te geven. Stop maar per direct met het OMT als je je toch als dissident opstelt. Je hebt toch ook eerst zelf geroepen dat vaccineren de uitweg uit de pandemie was, doe dan nu niet zo seniel en steek de gecvaccineerden niet met een dolk in de rug. Als dat zich arts noelt meteen schrappen uit de BIG

sw een week geleden

Gebaseerd op data van een Belgische radio zender! Komt niet professioneel over. Ja gevaccineerde raken besmet en belanden in de ziekenhuizen maar veer minder dan niet gevaccineerd. Kijk hoe better het loopt in andere landen net als de UK waar de vaccinatiegraad veel hoger is en het leven loopt net als voor Covid. Als we zo doorgaat kunnen ze weer alles sluiten of afbranden tijdens demonstraties.

Dirk een week geleden

VRT Nieuwsbulletin Ongevaccineerden lopen tot 10 keer meer kans op ziekenhuisopname  Mensen die niet gevaccineerd zijn tegen het coronavirus lopen een veel hoger risico om besmet te raken en in het ziekenhuis te belanden. Dat blijkt uit cijfers die coronacommissaris Pedro Facon vanmorgen heeft voorgesteld op de wekelijkse persbriefing. De conclusie is op zich niet nieuw, maar het is wel het eerste rapport met vaccinatiegegevens van de coronapatiënten in de ziekenhuizen. Joris Truyts

Joop een week geleden

Gommers ging mee in de beslissingen die er in de afgelopen tijd genomen zijn. Nu de maatregelen totaal veel verder gaan dan alleen het bestrijden van Corona, kan hij hier voor geen verantwoordelijkheid meer dragen, en stapt er uit. Dat verdiend respect.

Carla een week geleden

Kijk voor juiste informatie liever naar gerenommeerde programma's en in landelijke dagbladen. Dit filmpje is in elkaar gezet (zie de verschillende kleren die dhr. draagt en let op zijn mond terwijl je luistert). Op 20/10 heeft dhr. Gommers gepleit voor meer maatregelen of vaccinatieplicht. https://op1npo.nl/2021/10/20/diederik-gommers-over-het-stijgende-aantal-coronabesmettingen/

Robert een week geleden

Hoe durft die Gommers op zo'n manier zijn mening te geven. Hij is een allesbehalve teamplayer en volgens mij alleen maar uit op aandacht voor zichzelf. Dergelijke personen horen zeker niet in het OMT. Vlug weg ermee!

Willem een week geleden

Carla, daarom noemt men dit een compilatie als u begrijpt wat dat betekent.

Willem een week geleden

Carla, bovenstaande compilatie is van 20 november, uw koppeling verwijst naar info van 20 oktober, dat scheelt een maand.

Rob van der Zande een week geleden

https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/huisarts-dr-deemans-uit-horst-moedigt-de-gemeenteraad-aan-om-burgerlijk-ongehoorzaam-te-worden-en-jongeren-voor-de-prik-te-behoeden/ Er zijn wereldwijd duizenden artsen en wetenschappers die tegen het vaccin zijn Maar allen worden monddood gemaakt. We leven nu in een walchelijke corupte wereld vol bedrog en tweedeling.

Willem een week geleden

Beste Rob van der Zande, u ziet het zeer goed. Stel dat het uitkomt wat die arts voorspeld, man daar moet je toch niet aan denken. Verschrikkelijk gewoon.