Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Leegstand in Goes , Maart 2021

2.106 keer bekeken
J.J
Gepubliceerd op 2 mrt. 2021
Leegstand in Goes , Maart 2021

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

anton 7 maanden geleden

wat bedoelen jullie met deze pagina

antonquist1959@outlook.com 7 maanden geleden

ik snap niet wat jullie bedoelen

ikdoeookmee 7 maanden geleden

hoezo anton en antonquist1959@outlook.com begrijp je niet wat hier met dit filmpje bedoeld wordt. Dus het liedje deze stad begint op een spookstad te lijken, wat je dus hoort maar dan in het Engels (misschien is je Engels niet goed dat kan ) dat hoor je omdat steeds meer ondernemers de kop moeten laten hangen en iedere ondernemer naar de klote gaat of al is gegaan en er daarom zoveel leegstand is. En vandaar het filmpje, snap je. Het is diep triest maar wel de werkelijkheid. Dank voor het filmpje, je gaat de stad niet in dus hebt ook niet in de gaten hoeveel leegstand er is, en nu wel.

Ben Uitterhoeve 7 maanden geleden

Heel triest, het hart van de stad is lee en ziet er triest uit. Hopelijk is dit een tijdelijke zaak en komen er weer betere tijden aan, dat zal zeker gebeuren.

Johan 7 maanden geleden

Natuurlijk, maar er zijn ook winkels naar een andere locatie verhuisd. Winkels die al voor de Corona een uitverkoop hadden om te stoppen. En winkels die gestart waren en wellicht in betreffende branche geen toekomst hadden, het is inderdaad zo dat Corona de grootste reden is maar niet voor alle winkels.

Yeah 7 maanden geleden

Bedankt hé Rutte.