Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Legendarische Speech van Robert Kennedy Jr. tijdens demonstratie Berlin 29 Augustus..

3.078 keer bekeken
V.v.C.
Gepubliceerd op 30 aug. 2020
Legendarische Speech van Robert Kennedy Jr. tijdens demonstratie Berlin 29 Augustus 2020

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Bea Klein 2 weken geleden

Er is enkel nog een weg richting echte bevrijding van oorlogen en paniekterreur ! Deze speech zou ongelofelijke media aandacht moeten krijgen, ware het niet dat de media nog steeds door partijen gecontroleerd wordt voor wie dit niet in het plaatje past. Bedankt, zeelandnet !

V.v.C. 2 weken geleden

Beste Bea Klein, helemaal gelijk, de mainstreammedia geeft hier totaal geen aandacht aan, het is allemaal gecontroleerde media. Ik ben Zeelandnet zeer erkentelijk dat zij dit faciliteren.

Cor C Schuilwerve 2 weken geleden

Ook ik ben verbaasd dat hier een kritisch geluid te horen is over de Coronapsychose. Hopelijk keert het gezonde verstand terug na een afwezigheid van 6 maanden.

Willem 2 weken geleden

De Amerikaanse kranten schreven dat ik hier tegen 5000 nazi’s zou praten, begon Robert F. Kennedy jr. zijn speech tijdens het gigantische coronaprotest in Berlijn gisteren. “Ik zie hier juist het tegenovergestelde van nazisme. Ik zie mensen die houden van democratie. Mensen die leiders willen die niet tegen hen liegen.” We willen gezondheidsfunctionarissen die geen banden hebben met de farmaceutische industrie, die voor ons werken en niet voor Big Pharma. We willen politici die zich bekommeren om de gezondheid van onze kinderen in plaats van de winsten van de farmaceutische lobby. Overheden houden van pandemieën, net zoals ze van oorlogen houden. Omdat het ze de mogelijkheid geeft om beperkende maatregelen op te leggen aan de bevolking, maatregelen die men normaal gesproken nooit zou accepteren. Mensen als Bill Gates en Anthony Fauci hebben deze pandemie al decennia geleden gepland. Het enige waar ze goed in zijn, is het aanwakkeren van angst. Hermann Göring kreeg tijdens het Proces van Neurenberg de vraag hoe hij de steun kreeg van het Duitse volk. Dat is simpel, antwoordde Göring, het enige wat de overheid nodig heeft om mensen tot slaaf te maken, is angst. Frontlinie tegen totalitarisme Vijftig jaar geleden kwam mijn oom naar Berlijn omdat dit de frontlinie was tegen het totalitarisme. En vandaag is Berlijn opnieuw de frontlinie tegen het totalitarisme. Vol trots zei mijn oom: ‘Ich bin ein Berliner’. Vandaag kunnen wij opnieuw vol trots zeggen: ‘Ich bin ein Berliner’. Jullie staan in de frontlinie in de strijd tegen totalitarisme. De machthebbers hebben de lockdown gebruikt om 5G uit te rollen en daarnaast werken ze toe richting digitaal geld, wat het begin van slavernij is. Dit doen ze niet voor jou en mij, maar voor mensen als Gates, Zuckerberg en Bezos, voor surveillance. Bill Gates zegt dat hij met zijn satellieten 24 uur per dag iedere vierkante centimeter op aarde in de gaten zal kunnen houden. Hij kan je ook volgen via al je apparaten. Deze pandemie geeft de elite de gelegenheid om de middenklasse en de democratische instituten weg te vagen. Het enige wat tussen de elite en onze kinderen staat, is deze menigte die naar Berlijn is gekomen. Wij eisen onze democratie terug. Blijf strijden.

Alice 2 weken geleden

Applaus voor Zeelandnet dat jullie dit wél met ons delen! Enige Nederlandse medium dat zijn werk doet.

V.v.C. 2 weken geleden

Robert F Kennedy junior houdt legendarische toespraak in Berlijn voor een 1.000.000 mensen Dit zijn de headlines van de NOS... onze staatsomroep Politie eindigt demonstratie van 18.000 mensen vanwege mondkapjes!

Rebecca een week geleden

Dankjewel Zeelandnet voor het delen! Chapeau dat jullie dit voor ons klaar zetten voor ons om naar te kijken en te luisteren. Wordt zeer gewaardeerd! Jammer dat zoiets niet verder neutraal door andere media wordt verspreid. Maar dan breng je mensen op andere gedachtegang en dat is niet de bedoeling!!

V.v.C. een week geleden

Rebecca , bedankt, ik zet dit er op om een ander geluid de wereld in te sturen, helaas kampt zeelandnet met een schijnbaar niet op te lossen storing.

Corrie een week geleden

wat is dit voor geleuter al dagen lang?