Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

We worden nog steeds bang gemaakt.’ Een gesprek met risico-expert Martin van Stav..

251 keer bekeken
V.v.C.
Gepubliceerd op 23 aug. 2020
Paul van Liempt in gesprek met expert op het gebied van risicoleiderschap Martin van Staveren. De Nieuwe Wereld TV is een platform dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn door een combinatie van snelle technologische ontwikkelingen en globalisering. Het is een initiatief van journalist Paul van Liempt, filosoof Ad Verbrugge en David van Overbeek De Nieuwe Wereld TV wordt gemaakt in samenwerking met de VU, Centrum Ethos en Filosofische School Nederland.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

peter 3 maanden geleden

VvC weet u wel dat downloaden van youtube niet mag,en dat u toestemming van de maker moet hebben om de video te gebruiken auteurs rechten noemen ze dat....

M 3 maanden geleden

Dat vroeg ik me ook al af hoe dat zat: als iemand de filmpjes van vele anderen kopieert (ook al is het met bronvermelding) en daar min of meer zijn eigen YouTube-kanaal van maakt. Geen idee hoe dat met de rechten zit. Ik kan me wel voorstellen dat YouTube er misschien niet zo blij mee is, want zij lopen kijkers/bezoekers mis (en dus waarschijnlijk inkomsten?).

M 3 maanden geleden

Heb even gezocht op embedden: https://www.frankwatching.com/archive/2014/11/24/embedden-mag-dat-eigenlijk-wel/ - Dit is alleen geen embedden volgens mij, want je moet het filmpje van YouTube downloaden op je eigen PC om het hier te kunnen uploaden en het zijn geen eigen filmpjes die op de eigen website worden getoond. Ik ben echt benieuwd hoe dit zit. Dit gaat over filmpjes downloaden en weer uploaden naar een ander platform: https://devideomakers.nl/mag-je-een-video-van-youtube-downloaden-en-op-facebook-zetten/ Dit lijkt me alleen ook een issue voor Zeelandnet, want zij biedt het podium. Zij weten ongetwijfeld of ze in gevaarlijk vaarwater zitten. Voor nu lijkt het ze niet te deren, want hun video-rubriek staat vol met - als je het zo wilt stellen - gejatte filmpjes.