Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stop de Noodwet! Handen af van onze Grondrechten!

362 keer bekeken
V.v.C.
Gepubliceerd op 19 aug. 2020
In gesprek met deelnemers en organisatoren van de Dag van de verbinding op het Malieveld. De demonstratie tegen de spoedwet die onze grondrechten onder voorwaarden gaat stellen. Vragen over de wetenschappelijke grond voor de noodwet, de lockdown, de 1,5 meter maatschappij, mondkapjes of het komende Corona vaccin. De kernvraag is; hoe ernstig is de situatie en hoe bereiken we de rest van Nederland?

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Being paranoid doesn't mean you're not being followed 2 maanden geleden

Vindt u ook niet dat u een beetje aan het doordraven bent met het aantal en de soort filmpjes, V.v.C.? Er is leven naast Corona hoor! Echt! Gelukkig is de video waarin iemand opgeroepen wordt om zichzelf op te hangen inmiddels verwijderd, zag ik zonet. Dat gaat ook wel een beetje erg ver! U hoeft het niet met alles en iedereen eens te zijn, maar laat wel een beetje ruimte voor de meningen van anderen. Ook hier, want anderen verliezen inmiddels de moed om hier ook maar iets te plaatsen, omdat zijn/haar gewone huis-, tuin- en filmpje gelijk van het startscherm verdwijnt. Gun een ander ook wat.

Mart. 2 maanden geleden

Being paranoid . Laat V.v.C lekker deze films op de site plaatsen het is zeer interessant allemaal.

roy 2 maanden geleden

we worden behoorlijk voor de gek gehouden. dit is een aantasting van onze vrijheid. stop hiermee. de maatregelen maken nog veel meer slachtoffers!!!!