Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zeg je Sociale Contract op! STOP DE SPOEDWET!

272 keer bekeken
V.v.C.
Gepubliceerd op 19 aug. 2020
Oproep tot het opzeggen van het Sociale Contract! Onze burgerrechten zijn onaantastbaar! De spoedwet is onacceptabel! Sven Hulleman, Rypke Zeilmaker, oud militairen, Norbert Pols en Jeroen Pols roepen op tot ACTIE! Wij claimen onze soevereiniteit en stoppen ELKE medewerking als deze erdoor wordt geduwd! Gesteund door; Viruswaarheid De Blauwe Tijger Een oorlog reeds verloren Common Sense TV DeLoyalist De Ommekeer Het Volkstribunaal Interessante Tijden VaccinatieVrij WantToKnow De Lange Mars Wendy Kroeze Nelleke Bakker We Are Change Rotterdam Jensen etc... Sociaal contract Het sociaal contract gaat over de vraag wanneer het regime, de macht, legitiem is. Dit wordt als het ware bepaald in een soort overeenkomst die de individuen van een samenleving met elkaar hebben afgesloten waarin is afgesproken wie de macht heeft en wat dat inhoudt.

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

hansi 2 maanden geleden

Wat een bijeengeraapte en absurde wartaal. Het eerste stuk blijkbaar zelf verzonnen, want het ontbreekt ten enenmale aan leestekens. De rest met leestekens her en der vandaan gekopieerd. Dit is wat je noemt nu echte bangmakerij.

V.v.C. 2 maanden geleden

Hansi , Het is goed neergezet door mij. het probleem is dat Zeelandnet het allemaal aan elkaar breit. Hier de link naar de originele YouTube film. https://www.youtube.com/watch?v=CcRbDUr1ZBI&t=294s

Els 2 maanden geleden

START de spoedwet NU snel gezwam dom GEZWETS

Willem 2 maanden geleden

Beste Els. Angst is een hele slechte raadgever, wees niet te naïef want ze pakken al onze verworven grondrechten af, het land zal in elkaar donderen als een kaartenhuis en het zal eindigen met een burgeroorlog. Ik denk niet u dat ziet zitten.

Being paranoid doesn't mean you're not being followed 2 maanden geleden

Vindt u ook niet dat u een beetje aan het doordraven bent met het aantal en de soort filmpjes, V.v.C.? Er is leven naast Corona hoor! Echt! Gelukkig is de video waarin iemand opgeroepen wordt om zichzelf op te hangen inmiddels verwijderd, zag ik zonet. Dat gaat ook wel een beetje erg ver! U hoeft het niet met alles en iedereen eens te zijn, maar laat wel een beetje ruimte voor de meningen van anderen. Ook hier, want anderen verliezen inmiddels de moed om hier ook maar iets te plaatsen, omdat zijn/haar gewone huis-, tuin- en filmpje gelijk van het startscherm verdwijnt. Gun een ander ook wat.

De Ommekeer 2 maanden geleden

Ik ben bang dat de meeste mensen totaal in een angstpsychose zitten en gehouden worden door de media. Er zijn alleen maar besmettingen die door de PCR test worden geconstateerd. Deze test meet alle Influenza, Corona en Rhino virussen en delen ervan die al maanden oud kunnen zijn. Er zijn geen ziekenhuis opnames meer en geen doden. Er is GEEN correlatie zoals de grafiek omtrent het klimaat laat zien. Deze laat een hockystick grafiek zien waar de temperatuur en de hoeveelheid CO2 gelijk opgaan. In dit geval waren eerder dit jaar gelijklopend met de testen besmettingen een aantal doden. maar de afgelopen maanden zien we het aantal besmettingen stijgen en het aantal opnames en doden blijft rond de NUL. DUS GEEN CORRELATIE. Als je bang bent dat de aarde vernietigd wordt door CO2 op basis van die hockeystick grafiek, waarom ben je nu dan bang om de Corona grafiek? Er is niets aan de hand dan dat de regeringen niet willen toegeven de economie ten onrechte te hebben vernietigd!!!

Peter Arnold 2 maanden geleden

Allemaal nietszeggend gebral en gezwets. Vermoedelijk is de schrijven een beetje de kluts kwijt.

V.v.C 2 maanden geleden

looooserrrrrrrrs

Vee WC 7 weken geleden

anderen losers noemen is altijd een goede manier om ze van je standpunten te overtuigen