Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zoom LIVE met Mensen achter de Schermen van Viruswaarheid | #21

396 keer bekeken
V.v.C.
Gepubliceerd op 7 aug. 2020
Dinsdag 04 augustus 2020 De onderwerpen: -Medewerkers van viruswaarheid aan het woord -Welke mails de meeste indruk op het e-mail team maken -Waarom sommige posts niet worden doorgelaten. -Tips voor het opstellen van je e-mail -Tips voor het plaatsen van topics in de facebookgroepen -Aanmelding van vrijwilligers

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

viral trol 3 maanden geleden

ongelooflijk ,verhalen , mening gebaseerd op aannames en veronderstellingen, niets wetenschappelijk onderbouwd onderbuik gevoel, viruswaarheid/sociale media waanzin

Willem 3 maanden geleden

Beste viral trol: Dat is nu het voordeel van een democratische rechtstaat, de vrijheid van meningsuiting. Als het zo doorgaat is die in een rap tempo verdwenen en krijgen we een dictatoriaal regime. Stikken of slikken, ik ben er bang voor ,niet zo zeer voor mijzelf ik ben al oud bijna 70 maar ik zie mijn kinderen en kleinkinderen liever in vrijheid opgroeien. Grt.Willem.

Just because you're paranoid doesn't mean you're not being followed 3 maanden geleden

V.v.C. is het zonnetje in huis op elk feestje en Willem heeft duidelijk geen idee wat leven in vrijheid is. Tuurlijk hebben we in Nederland regels - teveel soms - maar we leven zeker wel in vrijheid! Als dat niet zo zou zijn was u nu opgepakt en afgevoerd.

viral trol 3 maanden geleden

@Willem inderdaad dat is het voordeel van een democratische rechtsstaat , Je mag een andere mening hebben , en je niet gek laten maken door een schreeuwerige minderheid , Ik dank u voor bijdrage aan dit fantastische land

Willem 3 maanden geleden

Beste Just because you're paranoid doesn't mean you're not being followed: zoals het er nu naar uitziet zullen onze grondrechten in ramp tempo worden afgebroken en zit er een dictatuur aan te komen in de vorm van een communistisch bewind waar onze verworven vrijheden ernstig beperkt gaan worden. Het is uw goed recht om u als een mak schaap naar de slachtbank te laten leiden, ik daarentegen ben dat niet van plan en zal mijn vrijheid verdedigen tot zover mogelijk is. Grt,Willem (V.v.C).

Just because you're paranoid doesn't mean you're not being followed 3 maanden geleden

Ik ben zeker geen mak schaap en kan mijn kont behoorlijk tegen de krib gooien, maar in deze heb ik niet het idee dat we naar een communistische dictatuur geleid worden. Bovendien: nu we in vrijheid wonen, werken en zomeren besteed ik mijn tijd liever anders dan naar zwartgallige en samenzweerderige filmpjes te speuren en die vervolgens hier te plaatsen. Ieder zijn meug. Ik wens iedereen een fijn weekend in volle vrijheid en zonder met die zwartgalligheid overgoten te worden, ook al "mag" je nu sommige dingen even niet en is het beter om andere dingen juist wèl te doen en 1,5 meter is verder dan je denkt.

Willem 3 maanden geleden

Beste Just because you're paranoid doesn't mean you're not being followed: Schijnbaar besteed u toch tijd door naar deze zwartgallige en samenzweerderige filmpjes te kijken. Grt, Willem.