Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geen kazerne in Vlissingen CvdK Zeeland Han Polman Buitenhof

996 keer bekeken
V.v.C.
Gepubliceerd op 17 feb. 2020
Geen kazerne in Vlissingen CvdK Zeeland Han Polman Buitenhof

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Benzny 8 maanden geleden

Han Polman moet nu wel beseffen dat hij een corrupte overheid dient!

Willem 8 maanden geleden

Vreemd dat de gewone Vlissinger dit al jaren zag aankomen en er altijd al twijfels bestonden. Als ik persoonlijk iets ''koop'' bijvoorbeeld dan zorg ik dat alles zwart op staat compleet met sanctiebepalingen mochten er onverhoeds adders in het gras komen. Is dit alleen handjeklap en achterkamertjespolitiek geweest dan? Een hele vreemde zaak en Polman is niet erg sterk vind ik.

Cees 8 maanden geleden

Een geweldig en sterk optreden van Polman in Buitenhof met een zeer goed verhaal. Ik heb heel veel waardering voor hem gekregen. Veelal onzichtbaar maar nu uitdrukkelijk aanwezig. Eigenlijk had dit al eerder moeten gebeuren. Hij had weth Vader en gedeputeerde van der Velde meer moeten ondersteunen. Zij verdienen eveneens veel respect en waardering. De VVd-ers (Bosman en van Gendt )en ook andere tweede kamerleden waren onzichtbaar. Waarom hebben deze heren niet eerder op de dinsdagmiddag in de kamer bij het vragenuurtje de regering ter verantwoording geroepen. Compensatie ik geloof er niks van De regering haalt gewoon naar voren wat de komende jaren op de plank lag voor Zeeland.

Leo 8 maanden geleden

Complimenten voor het optreden van dhr. Polman. Deze staatsecretaris heeft zich laten ringeloren door Defensie BoBo's en waarschijnlijk de partners van de Mariniers. Wie heeft nu eigenlijk zeggenschap in dit land. Qua patet orbis (Zo wijd de wereld strekt) is de wapen spreuk van het Korps. Maar schijnbaar is 150 kilometer te ver. Michiel de Ruyter heeft zich waarschijnlijk 3 x omgedraaid in z'n graf !

Mijn naam is niet Leo, maar toch bedankt voor het kijken naar wat lettertjes. 8 maanden geleden

Ach dames, heren. Natuurlijk wordt Zeeland rijkelijk gecompenseerd. Er is toch plek voor een groot asielzoekerscentrum, waar al deze mensen netjes gecentraliseerd opgevangen kunnen worden en de horeca, winkeliers en huizenbouwers, leraren, artsen, politieagenten e.d. ruimschoots aan hun trekken komen. O ja, een klein bajesje is misschien ook nog nodig. Nog meer werkgelegenheid in Zeeland. Nederland van een groot probleem af. Een belastingkantoortje erbij, bezet door een ambtenaar of 2, die fraude tegen gaan...en o ja, een extra kantoor voor het CZ voor al de door oorlogen e.d. getroffen ptss-ers weer op het rechte pad gaan brengen. (voor de helderheid, ik bedoel hier niet door oorlog getroffen mariniers...) Pfff, je zou bijna gaan denken dat deze kleine provincie in haar eentje de hele staatsschuld gaat wegwerken, Was ik nog wat vergeten? Ach ja, natuurlijk, dat gaat helemaal niet. De asielzoekers zouden dan wel moeten willen, en Vlissingen is wel heel ver, voor zwartrijders in de trein.. Jammer, weer een gemiste kans. Zal dan toch wel een Zeexit worden ben ik bang. Toch knap zeg, die Twan flikt het alweer om iemand lekker weg te zetten.. Ach, het blijft een kind...