Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

JENZ TV laat wensen in vervulling gaan!

4.101 keer bekeken
JENZ TV
Gepubliceerd op 14 nov. 2019
Nog even en het is weer Kerstmis, de gezelligste tijd van het jaar. Voor velen toch, niet voor iedereen is dit een fijne periode. Mensen missen dierbaren, voelen zich eenzaam of kunnen het zich financieel niet veroorloven.
In een speciale kerstuitzending van onze talkshow “Op Zo’ndag” willen we daarom wensen van onze kijkers in vervulling laten gaan. Dat kan van alles zijn: een compleet versierde kerstboom voor je tante, een volle kar boodschappen voor je beste vriend, na dertig jaar je oude klasgenoten weer zien of eindelijk dat fietsje aan je zoon of dochter kunnen geven.

“Op Zo’ndag” is de gezellige talkshow van JENZ TV. Ramona van Zweden en Danny van Oost ontvangen iedere zondagmiddag rond de klok van vijven een keur aan gasten. Er is live muziek en er wordt heerlijk gekookt door chef Alex Minderhoud.
Dit alles zal ook het geval zijn tijdens onze kerstspecial, al geven we net dat beetje extra sfeer, warmte en laten we wensen van onze kijkers in vervulling gaan.
Aarzel niet, wensen kunnen tot zondag 24 november 2019 aan ons doorgegeven worden via: [email protected].

Wat uitzonderlijk is maar heel erg leuk, de opname van de kerstspecial kan gratis bijgewoond worden! Op woensdag 4 december is iedereen van harte welkom in het Scheldetheater in Terneuzen. Wel even aanmelden via: [email protected].
Dat kan tot 1 december 2019. Wacht niet te lang met reageren, we beloven er een fantastische avond van te maken.

JENZ is dè regionale en commerciële tv-zender van en voor Zeeland. JENZ is eigentijds, herkenbaar en toegankelijk. Daarnaast zijn we gezellig maar ook ondernemend en nuchter zoals Zeeuwen dat zijn. Kijk onze afleveringen terug op www.jenz-tv.nl of kijk live via Delta, kanaal 22.

Reacties

Reactie wordt toegevoegd