Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hoe je een normale relatie met God opbouwt

354 keer bekeken
ZoeLeeQ
Gepubliceerd op 3 sep. 2019
I Een normale relatie met God begint met het stillen van je hart. Zelfs als je niet begrijpt, vervul je plichten naar Hem. 't Is niet te laat om te wachten tot Gods wil wordt onthuld en hem daarna te praktiseren. Als je relatie met God goed is, zal dat ook zo zijn met de mensen om je heen. Een normale relatie met God is vrij van twijfel, 't weerstaan van Gods werk. Kom voor de troon met goede intenties, zonder zelfbelang. Aanvaard Gods beschouwing, onderwerp je aan God, stel de belangen van Zijn familie voorop. Als je op deze manier praktiseert, zal jouw relatie met God normaal zijn. Oh, normaal. Oh, normaal. II Eet en drink het woord van God, de rots waar alles op gebouwd is. Handel naar wat God eist, bied geen weerstand en hinder niet. Doe of zeg geen dingen die jouw broeders en zusters niet baten. Breng geen schaamte, wees correct en eerlijk, maak alle dingen waardig aan God. Een normale relatie met God is vrij van twijfel, 't weerstaan van Gods werk. Kom voor de troon met goede intenties, zonder zelfbelang. Aanvaard Gods beschouwing, onderwerp je aan God, stel de belangen van Zijn familie voorop. Als je op deze manier praktiseert, zal jouw relatie met God normaal zijn. Oh, normaal. Oh, normaal. III Ook al is het vlees soms zwak, je kan Gods familie dienen als het belangrijkste ding, en verliezen negerend. Begeer niet voor jezelf, maar handel in rechtvaardigheid. Begeer niet voor jezelf, maar handel in rechtvaardigheid. (Normaal. Normaal. Normaal.) Een normale relatie met God is vrij van twijfel, 't weerstaan van Gods werk. Kom voor de troon met goede intenties, zonder zelfbelang. Aanvaard Gods beschouwing, onderwerp je aan God, stel de belangen van Zijn familie voorop. Als je op deze manier praktiseert, zal jouw relatie met God normaal zijn. Oh, normaal. Oh, normaal. Oh, normaal. Oh, normaal. uit 'Het Woord verschijnt in het vlees'

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

atheist 04 september 2019

God speelt een hele grote rol in het leven van ZoeLeeQ, zo lijkt het. Het is niet mijn manier van leven en zeker deze video's spreken me totaal niet aan, maar ja we hebben religieuze vrijheid. Hopelijk staat ZLQ ook open voor andere levensopvattingen, al dan niet op een religie gebaseerd.

atheist 04 september 2019

Mensen kunnen ook zonder religieuze overtuiging andere mensen met respect behandelen, eerlijk zijn en alle waarden en normen hebben die soms gereserveerd lijken voor een bepaalde religie.