Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Het gebed van Gods volk

917 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 30 aug. 2019
Gods volk keert terug voor Zijn troon. Wij richten ons gebed tot God. I Moge God allen die naar Hem verlangen zegenen. Moge God hen zegenen door Zijn stem snel te laten horen. Moge allen die door God zijn uitverkoren, Hem volgen in de voetstappen van 't Lam. Moge God hen die zoeken, verlichten; hen die wachten en kijken, verlichten. Moge allen de Verlosser zien, zien dat Hij weer terug is, de waarheid die Hij bracht. Gods volk keert terug voor Zijn troon. Wij richten ons gebed tot God. II Moge de mensheid losbreken van haar noties en de ware weg zoeken en leren en de voeding van Gods woord ontvangen, zodat hun geest niet langer meer dorst heeft. Moge de mensheid leren beoordelen, niet meer misleid door Satans diepste leugens. Moge God ons leiden om te preken en te getuigen en om Zijn volk in Zijn liefde te houden. Gods volk keert terug voor Zijn troon. Wij richten ons gebed tot God. III Moge God ons verlichten om te begrijpen, zodat we Zijn woord, Zijn wil gaan verstaan. Moge allen Gods woord eren en er naar leven. Moge Hij ons oordelen zodat onze plicht wordt vervuld. Moge God ons beproeven om onze gezindheid te veranderen, en laat iedereen goed van kwaad kunnen onderscheiden en laat iedereen de waarheid beoefenen en al Gods vereisten gehoorzamen. IV Moge God alle boosdoeners straffen, zodat het kerkleven niet wordt verstoord. Moge God meer mensen vervolmaken, om het met Hem eens te zijn. Moge mensen hun ware liefde geven aan de ware, lieflijke God. Moge God hen die terugkeren zegenen. Moge we allen leven in het licht. Gods volk keert terug voor Zijn troon. Wij richten ons gebed tot God. Wij richten ons gebed tot God.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

atheist 04 September 2019

God speelt een hele grote rol in het leven van ZoeLeeQ, zo lijkt het. Het is niet mijn manier van leven en zeker deze video's spreken me totaal niet aan, maar ja we hebben religieuze vrijheid. Hopelijk staat ZLQ ook open voor andere levensopvattingen, al dan niet op een religie gebaseerd. Mensen kunnen ook zonder religieuze overtuiging andere mensen met respect behandelen, eerlijk zijn en alle waarden en normen hebben die soms gereserveerd lijken voor een bepaalde religie.

Iris 05 September 2019

Er bestaat geen god zoals deze mensen willen laten geloven. Er is natuur waarin mannelijke en vrouwelijke elementen in vertegenwoordigd zijn Omdat vrouwelijke elementen zorgen voor nalatenschap (met een hoop pijn en moeilijkheden) zou het zo moeten zijn dat vrouwelijke elementen de boventoon zouden moeten vormen. Zoals in de natuur in wezen ook zo is! Dan zou het in de wereld een stuk eerlijker aan toe gaan.