Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

God waardeert iemand die kan luisteren naar Zijn woord en Hem kan gehoorzamen

678 keer bekeken
ZoeLeeQ
Gepubliceerd op 29 aug. 2019
I 'T maakt God niet uit of iemand groots of bescheiden is. Zo lang hij naar God luistert, gehoorzaamt wat God beveelt en aan Hem toevertrouwt, kan meehelpen met Zijn werk, Zijn plan en Zijn wil, zodat Zijn wil en zodat Zijn plan ongehinderd door kunnen gaan. Dat gedrag is waardig aan, waardig aan Gods heugenis, en waardig om Zijn zegen, waardig om Zijn zegen te ontvangen. II God waardeert deze mensen, en koestert hun daden, en hun hart en genegenheid voor Hem. Dit is de houding van God. zodat Zijn wil en zodat Zijn plan ongehinderd door kunnen gaan. Dat gedrag is waardig aan, waardig aan Gods heugenis, en waardig om Zijn zegen, waardig om Zijn zegen te ontvangen. uit 'Het Woord verschijnt in het vlees'

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Stina 29 augustus 2019

https://nl.godfootsteps.org/hear-and-obey-Him.html

Anne 01 september 2019

Dochter belde, eindelijk, w.s. na mijn laatste ingesproken bericht . Ik zei: het is mijn liefste wens, dat jullie gelukkig zouden zijn en dat door zouden geven aan jullie kinderen.

atheist 04 september 2019

God speelt een hele grote rol in het leven van ZoeLeeQ, zo lijkt het. Het is niet mijn manier van leven en zeker deze video's spreken me totaal niet aan, maar ja we hebben religieuze vrijheid. Hopelijk staat ZLQ ook open voor andere levensopvattingen, al dan niet op een religie gebaseerd. Mensen kunnen ook zonder religieuze overtuiging andere mensen met respect behandelen, eerlijk zijn en alle waarden en normen hebben die soms gereserveerd lijken voor een bepaalde religie.

Liesbeth van den Bergh 08 september 2019

Het maakt geen indruk op God of de mens Zijn werk afkeurt en ook geen indruk op Zijn volgelingen. HIJ houdt van de mensen, Jezus heeft voor de zonden van de héle wereld, van álle tijden al betaald. De weg is VRIJ om tot Hem te komen door Jezus' bloed dat Hij voor ONS allemaal vergoten heeft. KOM DAN en zie God is GOED. Of blijf weg en mis Hém; Het Leven, de Waarheid, dé Weg naar God.