Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gastouders in actie voor de Voedselbank

596 keer bekeken
GO-RTV
Gepubliceerd op 24 mrt. 2019
Het gastouderbureau Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen zamelt geld in om kinderen die afhankelijk zijn van de Voedselbank een leuk uitje te bezorgen naar de boerderij van familie de Letter in Absdale: Een rit met de huifkar, kijken hoe aspregers, aardbeien en aardappelen groeien, frietjes eten, spelletjes, dieren verzorgen, en nog veel meer. Daarvoor worden sponsors gezocht: dan kan door een geldbedrag te schenken, maar ook in de vorm van vervoer: Wie wil deze kinderen en hun gezinnen naar de boerderij brengen en weer terug naar Terneuzen? Geld kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL89ABNA0630976295 van Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen onder vermelding van ACTIE KINDEREN VOEDSELBANK. Wil je op een andere manier helpen? Mail dan naar [email protected] Video: Conny Batterman van de Klankbordgroep Gastouderopvang Zeeuws-Vlaanderen: de opvang voert actie om geld op te halen voor de Voedselbank en vertelt over de actie bij GO-Actueel.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

laat ze cake eten 27 maart 2019

stuur dat rekeningnummer maar naar rutte, want die is verantwoordelijk dat mensen met honger in de rij moeten staan voor wat oud eten terwijl multinationals hun multi miljonair aandeelhouders miljarden toegeworpen krijgen en elke willekeurige vreemdeling WEL recht heeft op bed, bad en voldoende brood zonder in de rij bij de voedselbank te hoeven staan. Gewoon een kwestie van ethiek, dit liefdadigheidswerk word gewoon aangegrepen om nog maar meer weg te geven aan diegenen die helemaal geen recht daarop hebben en zelf de oorzaak zijn van het bestaan de voedselbanken om mee te beginnen. Wil je arme mensen helpen = Goed ! zeer goed want dat is nodig in deze uitzuigmaatschappij van onrecht, maar doe het dan niet via de onrechtbrengers zelf die er misbruik van maken voor eigen gewin want dan ben je zelf onderdeel en dus mede veroorzaker van het probleem. Dus denk maar niet dat je liefdadig bezig bent, je houdt dit in stand of maakt de misstanden alleen maar groter

schaamteloos vet vreten 27 maart 2019

en rot op met je vette ongezonde friet, kom maar op met die dure asperges en aardbeien en dus niet alleen kijken hoe die groeien en dan afschepen met junkfood van een paar euro voor een zak. mensen bij de voedselbank zijn al ondervoed en dan van die rotzooi te vreten geven. echt schaamteloos, gewetenloos en verstandsloos.