Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

STRAATPRAAT: WAT VINDT U VAN DE PLANNEN VAN CAMPING DE VEERHOEVE?

1.789 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 25 jun. 2018
De vaste campinggasten zijn duidelijk: schandalig en van de gekke, zeggen een paar mensen. Ze raken hun vertrouwde plekje op de camping kwijt. Alle stacaravans moeten weg en er komen nieuwe vakantiehuisjes voor terug. 

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

MEVR P J DAUVE LUIJKEN 27 juni 2018

Ja dat doen ze overal tegen woordig mensen tellen niet meer alleen telt hoe vlug en hoe gauw ze rijk kunnen worden van de nieuwe bungalowtjes dus de vaste klanten oprotten en nieuwe erin om ze uit te buiten wij hebben het vorig jaar op Veluwe ook mee gemaakt het heeft ons toen 49.000 euro gekost . wij wensen de vertrekkende mensen veel geluk en hopelijk vinden ze net als wij heel gauw een nieuw plekje. En hopelijk gaan de nieuwe camping eigenaren heel gauw failliet dat gun ik ze van Harte .

P. Verhelst 06 juli 2018

Het is goed recht van eigenaar, moet alleen de huurders 2jaar de tijd geven, te verhuizen of een andere plek te zoeken. Ik heb zelf ook zo een ervaring meegemaakt dat camping geruimd moest worden, daar is ook 2 jaar tijd gegeven iets anders te zoeken. heb er zelf voor gekozen vrij snel te verhuizen naar een camping waar ik zelfs caravan kon meenemen. Dus als je wacht tot het einde kan je nergens meer terecht. dat mensen boos zijn begrijp ik best zijn vaak oudere mensen die daar hadden gehoopt mooie tijd te beleven van pensioen oid. Vaak is het verstandiger eieren voor je geld te kiezen, en te verkassen, als je blijft zijn die laatse jaren echt geen pretje. Eigenaar zal niet meer investeren, en er vallen lege plaatsen. Procederen zal alleen uw genot vergallen.