Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

THOMAS WIL GRAAG GEDAG GEZEGD WORDEN

1.351 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 16 mei. 2018
Thomas is meervoudig gehandicapt en wandelt graag. Als hij iemand tegenkomt zegt hij gedag. Hij vind het dan erg jammer als mensen niets terug zeggen.

15 reacties

Reactie wordt toegevoegd

E. Saas. 16 mei 2018

Mensen het is toch een klein gebaar om elkaar dag te zeggen. Zelfs in sommige gevallen maakt dat voor sommige mensen hun hele dag goed. In bepaalde tradities is dit zelfs de gewoonste zaak ter wereld. Dus ik zou zeggen groet elkaar gewoon.

A de kraker 16 mei 2018

Thomas is dan wel gehandicapt,maar ook een mens van vlees en bloed en die hebben ook gevoel en zijn nog slimmer dan die domkoppen die niks willen zeggen,dus gedag zeggen is een kleine moeite en het kost jullie geen cent.kom op Nederlanders respecteer ook zulke mensen.

annie 16 mei 2018

Je kent me niet, maar goede avond Thomas, knuffeltle van Annie, kleine moeite om gedag te zeggen,ik doe het altijd,

dwarkje 17 mei 2018

uit ervaring weet ik hoe goed het je doet. voor mij betekent het dat mensen niet alleen mijn rolstoel zien, maar ook mij! bedankt !

goedgemutst 22 mei 2018

Hoi Thomas! Ik hoop dat je een fijne dag hebt en dat je veel vrolijke mensen tegenkomt vandaag en morgen en overmorgen en de rest van je leven :-)))

Anna 22 mei 2018

Hallo Thomas, Ik hoop dat nu iedereen je gedag zegt, dat is een kleine moeite, toch!!! Dag Thomas nog een hele fijne dag toegewenst.

Frieda de Rooij 23 mei 2018

Hoi Thomas. Ik weet niet waar je woont, maar ik zou je altijd gedag zeggen hoor! Zal ik je dan nu maar een dikke knuffel sturen?! Liefs van "oma" Frieda

Frieda de Rooij 23 mei 2018

En kom op mensen, reageer nu op deze site!!! Dat zal hem ook goed doen hoor!!

ellen 24 mei 2018

het is fijn als mensen je gedach zeggen ....en laten we dat allen doen liefs en knuffel van mij

Joris 25 mei 2018

Thomas, je bent een topper!

Hans 28 mei 2018

Thomas, onze dochter heeft het zelfde probleem. Zelf roept ze altijd naar alle mensen die we tegen komen in de rolstoel. Wanneer ze een reactie terug krijgt is haar hele dag weer goed en zie je ze zomaar glunderen van dat heb ik toch weer maar voor elkaar. Voor die mensen die niets terug zeggen hebben wij ook altijd een duidelijk verstaanbaar antwoord namelijk "die mensen kunnen niet praten zielig he" Groetjes Thomas en blijf gedag zeggen.

marijke tange 28 mei 2018

Hallo Thomas,je bent een voorbeeld voor veelmensen.....ik zeg maar zo....vriendelijkheid is gratis en daar zijn alle Nederlanders gek op!!

K. De Wit 29 mei 2018

Heel goed Thomas! Als ik met de hond loop of fiets groet ik altijd tegenkomende mensen. Sommigen kijken verbaasd, maar de meesten zeggen dan wel wat terug. Kleine moeite in deze harde wereld. En vaak tovert het een glimlach op hun gezicht. Dus mensen........zeg eens wat vaker gedag onnderweg.

Kees S. 29 mei 2018

Ik ken het ik ben ook invalide rij met een scootmobiel er zijn er weinig die je groeten of iets terug zeggen waardeloos.

Mar 30 mei 2018

Bar vervelend als de mensen niet teruggroeten, dit gebeurt mij ook nu en dan..dus ik snap het gevoel. Maar wel gewoon blijven groeten en genieten van de leuke momentjes en onverwachte leuke ontmoetingen die er dan ook altijd weer eens zijn!!!..;-) Fijne dag groetjes