Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

KAT & SCHOTEL DOET HET MET ASIELKATTEN

8.238 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 28 mei. 2017
Kat & Schotel aan de Oostsingel is open. Initiatiefnemers Quinta en Chantal hopen dat het een ontmoetingsplek wordt. Zeven asielkatten helpen daar bij.

21 reacties

Reactie wordt toegevoegd

kit kat 30 May 2017

en als deze onderneming niet lukt ? moeten die katten dan weer terug naar het asiel ? ik vind het een leuk initiatief maar bij mij gaat het dierenwelzijn voor winstbejag.

katten zijn gezelschaps dieren. Geweldig. 30 May 2017

Miauwww

Ik ben bij de opening geweest en het was fantastisch! Hele lieve sociale katten. Het is absoluut niet opgestart uit winstbejag,maar uit dierenliefde. 30 May 2017

Hanny Auener.

tuinschijter 30 May 2017

Katten verspreiden allerlei ziektes, lekker cafe trouwens, al die kattenharen in je bestelling, wacht nu nog op een schildpadden cafe! Ja, de mens van tegenwoordig weet van narigheid niet meer wat te doen, dan krijg je deze rare onzin!

leuk. Als ik in de buurt ben ga ik er zeker langs. Hoop dat het goed gaat met de katten en de uitbaters. 30 May 2017

Peter K

Karin Kievit 30 May 2017

Laat de mensen maar, hebben altijd wel wat te mauwen. Wanneer de katten knorren en kroelen, weten we wat ze bedoelen. Dan mogen we in hun wereld en zijn we blij. Ik loop al jaren rond met dit zelfde idee, alleen nooit van gekomen. Heel veel succes en een kopje van de kat.

Roos 30 May 2017

katten verspreiden allerlei ziektes!? Wat een onzin wordt er weer neergekwakt hier. Katten lagen bij mij al in de box en ik ben al zo oud als Metusalem. Huisdieren zijn vies als ze verwaarloosd worden! Net als mensen als ze zich niet verzorgen. En wat haren betreft: je hóeft er niet naartoe!

Leuk!! 30 May 2017

Peter

Anita Lecomte 30 May 2017

Heel veel succes. Gelukkig weer een aantal asieldieren die een plekje gevonden hebben!!!

Astrid 30 May 2017

Super leuk! Veel succes samen.

Toppy..kom binnenkort zeker op bezoek. Alvast veel succes 30 May 2017

Jozien van den Driest

wat een geweldig initiatief ..... ik kom vast een keer langs :) blij dat deze katten /poezen zo goed terecht zijn gekomen. ik hoop dan ook dat ze bij jullie nog een lang en gelukkig leven hebben. 30 May 2017

marlies de molennaar

Alles beter dan in het asiel je leven slijten, hoop wel dat de katten niet op straat kunnenkomen voor hun eigen veiligheid! 30 May 2017

Stuart

In ancient times cats were worshipped like gods, they have never forgotten this!???? 30 May 2017

Catpower

yolanda 30 May 2017

superleuk en veel succes, hopelijk wordt het een succes

Econoom 30 May 2017

ik dacht dat de gemeente goes een verbod had om daar horeca te starten ? zeker een dochter van een rijke stinkerd die haar droombaan gekregen heeft ? hopelijk toch zonder subsidie van de gemeente want er worden veel te veel van die subsidie klop kansloze winkeltjes gestart op belastingsgeld met behoud van uitkering en weet ik wat nog niet meer om de leegloop van het centrum maar te verdoezelen. soms zelf witwasserijen voor het criminele circuit ! niet dat ik wat tegen katten heb, maar liever zie ik echte ondernemingen die winst maken en dus belasting betalen en niet daar van bestaan.

Erica 30 May 2017

Geweldig! een ontzettend leuk initiatief!

Quinta 30 May 2017

Zo zo "econoom" wat een oordelen! Stuur even een mailtje anders, dan beantwoord ik uw vragen graag. [email protected]

kees 14 July 2017

Katten zijn vies en verspreiden veel ziektes en laten overal haren vallen. Jammer dat er niet meer gevangen worden voor de Chinees die wil ze graag hebben voor 4 euro

Fenna 20 January 2019

Fantastisch initiatief en lekker eten!

Amanda 30 May 2019

Heel gezellig en hygienisch cafe. De katten kunnen niet in de keuken, dus alle zeurkouzen die klagen over haren, ziektes e.d. moeten niet zeiken! Je kunt er vrijwillig naartoe, dus als je er tegen bent (of gewoon een zeikerd bent) blijf dan aub gewoon weg. Alvast bedankt namens de katten!!