Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Impact vleesconsumptie op milieu en klimaat

2.562 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 16 apr. 2017
Trees Janssens, duurzaamheidsadviseur, vertelt over de impact van vleesconsumptie op milieu en klimaat.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Hondenliefhebber 16 April 2017

Ik neem aan dat die honden veganistische brokken krijgen. Waar kan ik die kopen in Zeeland?

corrupt 17 April 2017

de rijkdom word toch afgemeten aan hoe groot het stuk vlees op je bord is ? daarom moeten anderen toch droog brood vreten ? dit is wenselijk gemaakt door de politiek, die doorspekt is van ondernemers en werkgevers, o.a. uit die steroiden maffia vleeshandel ? de maffia regeert dit land en ontkennen heeft geen zin meer.

gras mono cultuur en saaie buksus is ook giftig gekweekt 17 April 2017

inderdaad hondenliefhebber, zijzelf en haar honden laten alleen poepjes van pure zuurstof met dennengeur. over de kaalslag en vervuiling door kunstmest in ons land om die neppe grasrollen te kweken hoor ik haar ook niet over. het komt mij een beetje over als geitenwollen vegatarier die denkt omdat ze zelf iets laat waar ze zelf een hekel aan heeft, al het andere niet meer uitmaakt behalve haar eigen obsessie., en daarom iedereen maar moet luisteren. ze heeft wel gelijk want die vleesch industrie is echt walgelijk, maar niet omdat zij vegetarier is en verder veranderd er nix.

Willem 21 September 2018

Deze mevrouw lult uit haar nek, in het verleden gingen volgens haar klimaatveranderingen heel geleidelijk....Ze heeft nog nooit gehoord van komeetinslagen die de aarde meteen veranderden in jaren zonder zonlicht, of mammoeten die ingevroren werden gevonden wat op enkele uren tijd moet zijn gebeurd. Voordat je onjuiste info verstrekt wel weten wat je zegt. Prima dat mensen minderen met vleesconsumptie maar haar honden zijn vermoedelijk ook geen vegetariërs.