Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gekke Wereld

1.417 keer bekeken
Video-Z
Gepubliceerd op 28 feb. 2017
Danique Brakman van het Zwincollege in Oostburg, werd uitgenodigd op het Poëziefeest in Knokke, omdat zij een bijzonder gedicht geschreven had over de "Gekke Wereld".

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Is er nog hoop voor de jeugd ? 01 maart 2017

De onverpeste waarheid is in pacht bij de kinderen, zet daar maar eens zo een rutte naast die overal om lacht met zijn clownesk vertrokken botox glimlach van de gehersenspoelde NLP robots, of 1 van die andere beroepsleugenaars, elleboog en anaalwerkers die het land naar de godverdomme helpen., dan weet je toch genoeg ? De muziek in het begin was mooi, erik satie ?

F451=232C 01 maart 2017

Poëzie ? Dat is kunst en cultuur. Ik dacht dat extreem rechts kapitalisme dergelijke non-productieve gedachten had wegbezuinigd omdat die de economie toch niet dienen ? Men moet wel eerst mee participeren anders mag je niet meedoen. Het goede voorbeeld van economische verrijking door cultuur zoals wenselijk geacht in den Haag schrijft voor dat dat geschiede via economische arbeidsmigranten met vluchtelingstatus, vermoedelijk dat de toekomst voor deze jonge dame bedoeld is als economisch en cultureel voorbeeldhuwelijk met één van deze heren met goede opleiding en goede economische vooruitzichten in onze maatschappij.