Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Timmeren kun je leren

5.230 keer bekeken
ZeelandNet TV
Gepubliceerd op 27 feb. 2017
Vergelijk het maar met de oude ambachtsopleiding: de Timmerschool in 's-Gravenpolder. Marinus Vreeke geeft les in zijn liefde voor hout.’ Je vindt de site van de Timmerschool Zeeland op Zeelandnet.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Jan 27 februari 2017

Leuk filmpje! Mooi dat deze mooie ambacht door jongeren geleerd kan worden.

Leuk je ook hier te zien Marinus, in de ambachtelijke houtbewerking! 28 februari 2017

Fred Bratvogel

7 ambachten, 7 ongelukken 28 februari 2017

Waarom timmeren leren ? je huurt gewoon een onderbetaalde pool die het voor een paar zwarte euro per uur uit zijn caravan komt doen net zoals de hele bouwbranche doet, daar is toch niet tegen op te concurreren ? Voor dat geld loont het niet om er zelf aan te beginnen. of een nedrlander in te huren die 4 keer zoveel kost. Dan moeten nederlandse timmerlieden ook maar een zwerversbestaan in een caravan gaan leiden want zo werkt de vrije markt in europa nu eenmaal ? Wie weet als ze nu eens hun hele fortuin eens op spel zetten om totaal onverzekerd zonder vangnet hun eigen ZZP bedrijfje te starten zodat ze ook onder de marktprijs kunnen duiken ? En hoe komt het toch dat er zoveel faillisementen zijn ? Slecht ondernemerschap zeker ? Nog een teken dat nederlanders gewoon te lui of te dom zijn, Oostblokkers kunnen het toch ook ? Die hebben wel een wenselijk succesvol leven.

Pluchehangers 28 februari 2017

Wie weet kan de PvdA commissaris der Koning Dhr. Tiggelaar wat timmerwerk regelen ? Die zijn vanzelfsprekend zeer betrokken bij de arbeider dus die zal wel zorgen dat het allemaal eerlijk en volgens de regels verloopt en dat iedereen gelijke kansen krijgt op de arbeidsmarkt. Op die democratische manier worden de rechten van de werknemer toch beschermd ? Niet klagen en bankhangen en ga gewoon werk zoeken want dat is er volop als je maar wil.

Een goede kruiwagen is beter dan een goede opleiding 28 februari 2017

Anders even navragen bij de penningmeester van het CDA Leemde of die werk voor je hebben, het schijnt dat die connecties hebben met de chemische industrie in omgeving Eindhoven.

Jacques Outermans 28 februari 2017

Hoi Marinus, geweldig dat je dit voor elkaar heb gekregen, veel succes.