Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Meer geld is meer onderzoek betekent minder kankerpatiënten!

2.771 keer bekeken
Jan-Willem Wisse
Gepubliceerd op 17 feb. 2017
Saskia Kuipers, internist-hematoloog Admiraal de Ruyter Ziekenhuis ziet elke dag patiënten met kanker van bloed of de lymfeklieren. Zij kent als geen ander de noodzaak voor nog meer onderzoek om nog meer patiënten te kunnen helpen. Daarom ondersteunt zij de SamenLoop voor Hoop Walcheren 2017 en roept op om mee te doen.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Clara 451 17 February 2017

Ik denk dat de armoede en het ongezonde leven dat we gedwongen worden te leven voor de ecomonie van anderen de hoofdreden is van kanker. We worden gewoon als kistkalveren volgepompt met rotzooi omdat we maar moeten consumeren als een vraatzuchtig beest zoals de koeien die nog net op de poten kunnen staan omdat ze volgeschoten worden met antibiotica (die al niet meer werkt) steroiden en hormonen om maar te zorgen dat ze heel hun leven melk geven of als legbatterij dienst moeten doen. Met het mensvee is het net zo en die beseffen het zelf ook niet dat hun leven voor de (economische) slachtbank is. Denk anders maar eens aan de woekerwinsten van de big pharma die hier uit nederland komen en hier een belastingvrij paradijs mogen genieten, op kosten van de vee opbrengst. Toevallig is het aantal sterfgevallen door kanker bij deze elite groep van mensen zeer laag, Bedenk zelf maar eens hoe dat dan kan. Inderdaad, onderzoek is nodig als men deze grondslag begrippen van de volksgezondheid niet onder ogen wil komen en daarmee de bestaande situatie in stand houdt of alleen maar verergerd.

A. Wisse 13 March 2017

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het helaas volledig eens ben met Clara 451 dat de farmaceutische industrie, net als de voedingsmiddelen industrie enkel maar bestaan voor de zelfverrijking van zichzelf. De hele politiek is er ook op gericht om deze bedrijven en hun lobbyisten niets in de weg te leggen zodat zij ons met gemak kunnen verzieken met al wat zij produceren aan voeding loze zooi. Deze zooi verziekt ons zo erg dat onze natuurlijk aanwezige kracht zo verzwakt dat we geen weerstand meer durven/weten te bieden aan deze globale criminaliteit. Het laatste 'redmiddel' dat ze voor ons hebben klaarliggen zijn de chemokuren welke in feite niet anders zijn dan chemische bommen die ons weerstandssysteem zo sterk triggeren dat het wel iets moet bereiken. dan leeft de patiënt weer wat op door de eigen krachten maar niet lang daarna is het toch einde oefening omdat alles in het lichaam volledig is verziekt en uitgeput. Niet zo vreemd trouwens; de meeste van die gif zooi komt van de liefdevolle firma Bayer in Duitsland. Die lieverds hebben in de tweede wereldoorlog het helende Zyklon 'B' gemaakt om de joodse medemensen naar de andere wereld te helpen. complottheorie? Helaas, geen theorie maar werkelijkheid. Hoe denkt u dat het komt dat heel Afrika arm blijft? Overheersing door de aardse heersers. Zonkracht in overvloed voor het laten groeien van voldoende voedsel. bevolking lui? ja hoor, dat wilden ze ons ook propageren over de Grieken, die ze ook middels HUN verziekte financiële systeem in de tang hebben. Ze willen/hebben de macht over alle energiestromen op aarde en creëren hiermee schaarster om de controle te behouden. Één energiestroom kunnen ze nooit beheersen; onze zielskracht, ook al proberen ze die te beperken middels gecreëerde religie en andere opgelegde angsten en geboden. Patenten zijn ook een controlesysteem voor de ontwikkeling van onze vermogens enz., enz. Ook in de politiek worden vrije zielen genadeloos afgeslacht. wat te denken van de door 'gekken' vermoorde Martin Luter King? en Kennedy? of dichterbij; Pim Fortuyn? Zij wilden allen de macht van de voornoemde zieke heersers inperken. Ons lieflijk Koninklijk 'systeem' kwam in gevaar toen onze Pim liet weten het Koningshuis te degraderen tot een toeristische attractie! Koninklijke Shell, Bilderbergbelangen, Prinske Bernhard (oorlogsmisdadigers vliegen naar Brazilië), volgens vele kerkelijke stromingen is 'ons' Koninklijk huis ons door God gezonden. Zieke wereld maar wij hebben een zuivere ziel, dat is de kracht waarmee we alles kunnen overwinnen.