Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

DE EERSTE ELEKTRISCHE DEELAUTO VAN HENDRIKSKINDEREN

2.074 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 12 jan. 2017
Reserveren en wegrijden, dat is het idee achter de deelauto. Het hele dorp mag gebruik maken van de auto, die ook nog eens -heel milieuvriendelijk- elektrisch rijdt.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Ronaldo 13 januari 2017

Dat moeten ze dan overal maar maken. Beginnend in de arme buurten en afgelegen gehuchten. waar er behoefte aan is. Niet in de voornamelijk zeer welbedeelde randdorpen met veel dure wagens op de stoep. Want goedkoop autootje rijden voor dikke salarissen verdienende ambtenaren van de gemeente goes die toevallig zo een project hebben in hun eigen leefomgeving waar ze zelf dan gebruik van willen maken om naar het provinciehuis te rijden komt wel een beetje heel erg merkwaardig over als mevrouw meewussen begrijpt wat ik bedoel. Hendrikskinderen is niet ver van het station met de fiets, ze kan toch gewoon met de trein naar Middelburg ? Dat is nog veel millieuvriendelijker ook.

lucien 13 januari 2017

Heel veel gebruiken dus allemaal. Dit concept wordt het in de nabije toekomst. Niks meer aanschaffen/kopen. Alleen betalen voor gebruik. Geen stress voor allerlei andere kosten en problemen.

Prachtig idee ! 13 januari 2017

Roel

Roel 13 januari 2017

Prachtig idee! Ik sta er erg positief tegenover

nolte 13 januari 2017

leuk idee alleen een abonnement 15 euro per maand zozo das heel wat en dan heb je hem een keer nodig is een ander er mee weg. nee ik zeg goed idee maar gewoon per rit betalen en geen abonnement. stel je voor 200 mensen hebben een abonnement maal 15 euro is 3000 per maand dan hebben ze zon auto zo terug verdient. wil ik mijn auto ook wel verhuren. kost maar 10 euro per maand abonnement. wie wil???

piepo 13 januari 2017

en laat er nu net geen auto meer zijn als je er een nodig heb.

Fredje 28 januari 2017

Of de batterij is leeg.....whaha, mensen koop toch gewoon lekker zelf een auto ipv zo'n groene sokken project!!! Kun of wil je geen auto betalen (hoeft echt niet veel te kosten als je geen eisen stelt) dan hebben we altijd nog een fiets, het openbaar vervoer al is dat in zo'n dorp niet veel of een paar voeten he.