Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De regenboogpieten komen eraan

1.201 keer bekeken
Adhouse
Gepubliceerd op 27 okt. 2016
Beste Nederlanders, Sinterklaas is niet doof. Ik heb dit jaar nieuw personeel aangenomen. De beste regenboogpieten die Sint kon vinden.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

geschiedsvervalsing, hoe werkt dat ? 29 oktober 2016

Onderdrukken van zwarten is het deel van de nederlandse historie dat we liever vergeten of verbieden maar we mogen wel trots zijn op onze liberale en persoonlijke vrijheid en daar geven we nu uiting aan door sinterklaas en zijn pieten om te toveren tot sinter gay pride (c)anal travestie parade waar zelfs kinderlievende katolieke priesters aan mee mogen doen. Dat is pas een waardig voorbeeld voor onze kinderen waar niemand zich aan zal storen want dit is politiek correct. Mijn vermoeden is dat die nieuwe pieten zich buiten december gewoon verkleden als horrorclown, maar dat zie je niet als ze onherkenbaar vermomd zijn. Gelukkig dragen ze geen boerka want dat kan natuurlijk echt niet want voor je het weet is het een terrorist met een bomgordel maar dat is verder helemaal geen discriminatie om zo te denken. Laten we toch gewoon net doen of het normaal is en travestiepiet en horrorpiet verwelkomen om onze kinderen te vermaken, dat is toch leuk ? Dat is toch onze cultuur ?

Steven( Sinterklaas walcheren) 30 oktober 2016

Zwarte Pet is gewoon zwart en moet ook zwart blijven. We geven steeds meer weg van onze cultuur onder druk van een miderheid die een oude traditie verwarren met slavenhandel. We moeten niet toegeven aan deze minderheid , die wellicht nog niet eens Nederlander is. Een beetje minder van dit volk zou mooi zijn.

Klaas, maker van deze animatie 31 oktober 2016

Reactie één kan ik geen chocola van maken. Reactie twee is gewoon racistische flauwekul. Geen zin in trollen en echte Nederlanders. Ik zet de reacties uit.