Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

DERDE EDITIE OBSTACLE RUN

2.679 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 6 sep. 2016
Rondrennen met een autoband, het kanaal overzwemmen en over autos klimmen. Het is weer tijd voor de Obstacle Run. Dennis Plessius is de snelste.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

schandelijk 06 September 2016

Ik heb op de enquete van de gem. Goes over bezuinigingen ingevuld dat dit soort activiteiten als eerste bezuinigd worden. En dat bevalt me nu ik de duurst betaalde ambtenaar van de gemeente weer leuke speledingetjes zie doen in werktijd met klapperpistooltjes. Enig idee wat dat kost ? Morgen heeft die zeker weer een lintje knip, overmorgen brunchen met het plebs, dan weer fiets middag, ladies run, night run, onzin run, autoband run, colour run. als ie maar niet op het kantoor aan het werk is. lekker makkelijk vedrienen zo, en maar bezuinigen.... werken ? ho maar. In tijden van straffe bezuinigingen en geld tekort is er blijkbaar tijd genoeg over voor dit soort tijdverdrijfjes/kinderreisjes. Bezuinigen op de peperdure dingen voor de rijken was trouwens geen keuze op de enquete, wel op ouderen, kinderen, zieken, u kent het verhaal al wel... Nee, natuurlijk ook niet op peperdure ambtenaren.

Er moet dus volgens jou bezuinigd worden op activiteiten waarmee geld opgehaald word voor goede doelen? Het zou beter zijn als er bezuinigd word op mensen zoals u die alleen maar klagen over dingen die beter kunnen. Misschien moet u burgemeester worden en 28 September 2016

Positief gezind

pp de k 08 October 2016

ik zie al 2 leuke obstakels in beeld