Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veganisme in Zeeuws-Vlaanderen

4.965 keer bekeken
RTV Scheldemond
Gepubliceerd op 30 mrt. 2016
Wat beweegt mensen die veganist zijn? En welke waarden vinden ze belangrijk? Neem een kijkje in de Vegan-kitchen!

13 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Goed om dit onder de aandacht te brengen 31 March 2016

van Belzen

Ach ach. 31 March 2016

De groeten aan Volgert.

Y Bode 31 March 2016

Zeer goede video. Ben zelf vegetariër en heb zeer veel respect voor veganisten.

trotsopzeeland#trotsopallendieopditfilmpjetezienzijn# 31 March 2016

Leintje Koenders

schaap 31 March 2016

ook wij zijn vegetariers, alle lof voor mensen die met de dierenslachterij en beulers tijdens vervoer voor de macht van het geld niet mee willen doen en omwille van de dieren zich ontzeggen van het eten van dode dieren en hun producten, leven en laten leven is hun motto, en duizenden met hun, goed hoor.

schaap 31 March 2016

ook wij zijn van dat soort dat geen dierlijke producten willen gebruiken of eten,er zit zoveel dierendeed achter, zie die lammetjes in de wei, die horen te dartelen en niet te zudderen

Mooi dat er steeds meer mensen de stap maken naar vegetarier en zelfs veganist. Wij zijn al jarenlang vegetarier maar eten ook vaak veganistisch. Ook wij willen niet meewerken aan de vreselijke bioindustrie waar vele dieren worden mishandeld. 31 March 2016

Elly

johan 31 March 2016

hypocriet , eet de hond dan alleen groente . Of vlees vervanger . Ik zie duidelijk lederen schoenen in het filmpje , ook dat kan niet . Er moet een begin zijn maar verkondig dan geen onzin . Ga dan in hennep kleding lopen , op jutte sandalen ! Maar geen rubber onder de schoen , kinderwagen , of in de keuken . Ook hier zit dierlijk materiaal in .

Eliza 31 March 2016

Super, mede veganisten in zeeland ben ik blij mee, ben zelf al 20 jaar veganist en ben blij dat het steeds bekender wordt.

Hans Ruhmann 31 March 2016

Leuke video en leuke frisse meid met goede boodschap. Veganisten en vegetariërs kunnen er niet genoeg zijn! Dieren moeten met respect behandeld worden. Als jager, kan en mag ik zeggen dat dat het vlees ten goede komt! Niets heerlijker als een zelf geschoten haas , patrijs of damhert uit de natuur welke sudderend in jachtsaus met een teentje knoflook in de pan ligt! Terug naar de natuur! Geen massaproductie maar het oude handwerk!

marina 31 March 2016

ik had mezelf ook voorgenomen weer over te gaan op vega of in ieder geval vegetarisch, ga meedoen aan challenge .. Ik heb pas de docus meat the truth en xowspiracy gezien en ben wel overtuigd dat dit beter is en dan nog niet te hebben over wat voor walgelijks je ziet over de toestanden in de slachthuizen, transporten. Voor mij voelt dat absoluut verkeerd. Dus wil je daar niet aan meedoen, en dan heb je geen keus want ook de bio ei kip gaat naar het slachthuis als hij niet meer genoeg produceert.

Trudy Suijkerbuijk 11 June 2017

Wat leuk dat hier aandacht aan besteed wordt op Zeelandnet! En wat fijn om te weten dat in Zeeuws-Vlaanderen ook vegans te vinden zijn, had ik zo gauw niet gedacht :)

Veganpower 27 November 2019

Mooie video, een aanrader op Netflix is de docu The Game Changers