Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

STRAATPRAAT: GOES GAAT BEZUINIGEN

2.417 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 5 feb. 2016
Het gemeentebestuur wil bezuinigen. Om de begroting sluitend te maken en wat van de schuld van bijna 150 miljoen af te halen. Wat vind jij?

12 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 05 februari 2016

lol het consumerende stemvee heeft geen idee invulling te geven aan eigen leven. Ag ze krijgen nog hun kruimel en zijn blijkbaar tevreden weten niet waar hun geld gebleven is weten niet waar geld aan uitgegeven wordt roepen maar wat bezuinigen is goed te veel geld uitgeven is ook niet goed. Bezuinigen 200 miljoen nu bij delta dan de eindberging nucleair afval nog asielzoekers,veerdienst,ziekenhuis,waterdunnen enz enz enz enz (kosten tour de france?) Het is maar goed dat er een gemaakt griepvirus rondwaart dat bezuinigd het best:) Weltrusten verder burgers.slaap zacht en beland niet in een nachtmerrie. Maar gezien de ten toon gespreide kennis zou ik niet weten wie die gaat keren. Onze volwassen verantwoordelijke medeburgers.......(inhoudsloos en wachtend op een kruimel)

Rolf 05 februari 2016

https://www.youtube.com/watch?v=olmQXDpqmmg

Rolf 05 februari 2016

https://www.youtube.com/watch?v=ACEErbD8WPE

Er komt altijd een eind aan despotisme, meestal gewelddadig 05 februari 2016

bezuinig dan maar op die vent die zo graag wil bezuinigen, kort zijn pensioen nog maar een keer extra. Asielzoekers kosten natuurlijk helemaal niets, het peperdure slot oostende gaat tonnen tot miljoenen kosten, het omnium kost ook bakken vol, de VVD parkeergarage koste ook miljoenen en maakt alleen maar meer verlies, tja, waar zal goesje smoesje eens nog meer op gaan bezuinigen ? Want die megalomane projecten, daar zijn die 150 miljoen aan op gegaan. Vorig jaar zeiden ze nog dat ze er goes voor stonden, binnen een jaar dan 150 miljoen schuld gemaakt soms dan, of toen gewoon ook weer gelogen zeker ?

kleur bekennen 05 februari 2016

En trouwens, Goestig TV, propaqgandazender der PvdA weet toch donders goes wel waarom er bezuinigd moet worden ? Of luisteren die nooit naar hun leiders in den Haag die het allemaal zelf verzonnen hebben ? En dan op straat een beetje de onnozele onwetende lopen uithangen ? nee wiert, wij trappen daar niet in.

job 06 februari 2016

Jammer rolf you tube is voor mij geblokkeerd.tenminste ik wil daar niet meer op sinds nieuwe regels.... En je hebt de video zo ingesteld dat ik hem ook niet via omweg kan kijken. Of de eigenaar van die video.

Rolf 07 februari 2016

Dat is jammer, voor jou, maar het was niet speciaal voor jou bestemd als je dat soms dacht. Verder verbaast het mij dat je denkt dat je eigen opgelegde beperkingen vermeldenswaardig zijn.

job 08 februari 2016

ja kan ook bukken en genomen worden hou ik niet zo van. Ik heb niks zelf opgelegd heb opgelegd gekregen..... Maar dat is voor u mischien weer te ver nadenken.... Dan snap ik de verbaasde reactie wel:) Ik dacht even te melden dat er ook mensen waren die die informatie dus niet kunnen zien maar daar heeft u blijkbaar sch... aan. Of zet u weg als soort van debiel? Lucht dat op? Voelt u zich beter? Moeilijk he communiceren........ En nee heb geen jezus syndroom dacht niet dat het voor mij bedoeld was tjonge jonge zeg..........

Rolf 08 februari 2016

Lmao !

Kees 01 maart 2016

tja,... we bezuinigen goed in Goes. Geef de Delta manager nog maar eens een oprot premie van 300.000 euro,.....dat noem ik nog eens bezuinigen!!!!

Michiel 01 maart 2016

tja, je slaat wel de spijker op z'n kop!!!!

Ik denk dat de hele holland slapen Bezeichnung waarom half holland mensen eten van vuilnis het is een schande 20 maart 2016

Ik denk dat de hele holland slapen Bezeichnung waarom half holland mensen eten van vuilnis het is een schande