Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

'T WESTLICHT OPENT HAAR DEUREN

3.871 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 11 jan. 2016
Liefhebbers van gezondheid, creativiteit, bewustwording en persoonlijke groei kunnen bij de open dag van 't Westlicht hun hart ophalen.

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 11 January 2016

EN DEZE BREKEN HET WEER AF:De winstmarges die Nederlandse banken maken op hypotheken is het afgelopen half jaar sterk toegenomen, ondanks een verdere daling van de rente. Voor een hypotheek van €200.000 betaalt de Nederlandse burger gemiddeld €75 per maand ‘teveel’, in vergelijking met de gemiddelde marge die banken de afgelopen jaren hanteerden. De hypotheekrente in Nederland behoort inmiddels zelfs tot de hoogste van alle omliggende Europese landen.Wat doet het westlicht hiertegen of werken die ook alleen in de marges.

job 11 January 2016

Liefhebbers van gezondheid, creativiteit, bewustwording en persoonlijke groei kunnen bij de open dag van 't Westlicht hun hart ophalen - In welke werkelijkheid leven deze mensen er is net door minister gezegd dat er nog 8 a 10 miljoen vluchtelingen naar de eu gaan komen. Dat betekend OVERLEVEN (trouwens dat doen al 5.5miljoen nederlanders) Die hebben helemaal geen rust en tijd voor deze ontwikkelingen. Ik zeg zwakste eerst. Dan pas de rest of zijn we al zo egoistisch....dat we ze links laten liggen?

lia leeuwenburgh 13 January 2016

ach mevrouw of meneer job had toch zelf maar gekomen ,

John 17 January 2016

1

John 17 January 2016

1

Kerkganger 19 January 2016

Mooie Kerk Dat is toch wel een Kerk ?

John 02 February 2016

1

Ad 19 February 2016

Beste 'John', het is juist de kunst van het hart om je niet mee te laten slepen in de machtsspiraal van de banken en van de roverheden die juist tweestrijd en daarbij bijvoorbeeld vluchtelingen creëren. Al dit soort 'instellingen' vinden het prachtig zodra morele 'redders' zich opwerpen, dan zijn de door hen gecreëerde problemen voor het publiek zo groot dat niemand er nog maar aan denkt ze bij de basis te helen. De basis is toch echt je/ons hart............

Ad 19 February 2016

Sorry, het moest zijn: Beste Job