Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

STRAATPRAAT: WEER NOODOPVANG IN ZEELANDHALLEN

5.736 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 19 nov. 2015
Binnenkort wordt er weer gevoetbald naast de Zeelandhallen. Er komt een nieuwe noodopvang voor vluchtelingen.

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 19 November 2015

Je doet er niks aan tja wat kunnen we doen. en natuurlijk het is nou eenmaal zo. Eigenlijk vinden die mensen helemaal niks:) want daar moet je zelfstandig voor kunnen denken........en dat is bij velen ver te zoeken. Kunnen alleen maar direct op de vraag reageren en niet het hele plaatje overzien? Ze moeten ook een plekje hebben???? Wat is er mis met het plekje waar ze zaten dan? Moeten we niet onze afkeur van onze regering laten zien door einde oorlog te eisen? De russen bouwen gewoon opvangkampen in syrie zelf:) Onze eu heeft sites met routes en telefoonnummers. Pvda en groen links stonden 2 jaar geleden al aan de turkse grens te flyeren.(ook met nummers en routes) En hier in de media lijkt het alsof ze er inneens zijn:) En kan het publiek van schrik niet meer nadenken. Lol de mensen die ondervraagd zijn(gepensioneerden )krijgen zelfs hun geld vanwege oa de wapenindustrie dus die mogen al helemaal niks zeggen. Ook dit zal wel weer verwijderd worden.

alleen niet moslims er van tussen halen bij binnenkomst, de rest per direct terug ermee! 19 November 2015

leo

adrie 19 November 2015

Helemaal mee eens Leo

Maria 19 November 2015

Fijn dat ze opgevangen kunnen worden hier, ook zij zijn gevlucht voor de extremisten , waar we helaas mee te maken hebben op t ogenblik.

job 19 November 2015

U bedoelt obama en shell @maria Oh u bedoelt alleen wat u op tv gezien heeft. Dan roept u de nos na? dit is toch goed we moeten wat over hebben voor de grote bedrijven. Zonder hand en spandiensten geen opdrachten. vandaar dat wij ook de mensen daar bombarderen: http://www.fokker.com/Fokker-signs-F-35-contract-for-Inflight-Opening-Doors-with-Northrop-Grumman Kijk dat is in de pocket vangen wij als burgers de rotzooi daarvan op:)(vluchtende mensen) Shell blij fokker blij en de staat blij. Of gaan we er wat tegen DOEN whahahahahahahahaha Adrie en leo die uitspraken zijn discriminator. pas maar op als nederlander zijnde.

kees 01 December 2015

Leuk om aan de mensen te zien dat ze niet zeggen wat ze eigenlijk willen zeggen omdat ze dan voor een racist worden uitgemaakt, als je aan iemand vraagt buiten de camera om zou je andere uitspraken horen.En zeker een echte vluchteling moet je helpen maar of je dat doet om ze allemaal naar Europa te halen? en dan in de zeelandhallen waar meer dan 300 mannen zitten van 18 tot 40 jaar ? wat doen die hier, wat zijn dat voor een lafbekken die hun land in de steek laten en daar hun zgn vrouw achter laten , zij moet juist vechten voor hun land er is daar geen oorlog dus komen ze gewoon voor het geld.En ook de eigenaar van de hallen verdiend er dik geld aan die verdiend er bijna een miljoen per maand mee dat kan hij nooit verdienen met een normale huur van zijn tent. Ook dit zal wel niet geplaatst worden, je mag nou eenmaal niet je menig geven in dit vrije land? nou het wordt meer een dictatuur alles wordt maar je door je strot geduwd en naar de mensen wordt niet meer geluisterd die poppetjes in Brussel regelen wel wat ff en daar moeten de burgers het maar mee doen, hoe lang gaat dit nog goed? ik vrees het ergste

Jos 09 December 2015

Goednieuws-show

het Verzet 12 December 2015

PvdAsielzoekers, en hun VVD maffia vriendjes heerschen over dit land