Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

RESPECT BEGINT OP SCHOOL

3.536 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 10 nov. 2015
In de Week van Respect geven wethouder Derk Alssema en burgemeester René Verhulst les. Om de kinderen te leren wat respect is.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 10 November 2015

Ag we hebben zo veel respect naar de jeugd toe...... Hup ruim onze kernafval op... En als bonus krijgen jullie er nog schulden en een vervuilde aarde bij ook. Welk respect???????

Huub 10 November 2015

Ze moeten eens ophouden met dat met dat gedoe over respect. Balkenende is er over begonnen, tig jaar geleden omdat de marokkanen zich niet gerespecteerd voelden. Respect moet je verdienen en krijg je niet zomaar. Beleefd zijn, dat is het woord waar we het over moeten hebben! Gewoon beleefd zijn en wat u niet wilt wat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Simpel!

de kern van respect begint bij de opvoeding door de ouders 10 November 2015

rene stokx

ouders moeten verantwoording zelf nemen van opvoeden( leren wat respect is )onderwijs hoeft dan alleen maar bij te sturen. 10 November 2015

rene stokx

Ouders daar ligt het,vrije opvoeding ? 23 November 2015

Jan

Johanna 29 November 2015

Respect begint niet op school, respect begint vooral thuis. Hoe ga je b.v. om met je buren, zijn dingen met elkaar te bespreken en daar dan ook naar te handelen. Hoe ga je om met andermans spullen, met andermans woonomgeving, met andermans gezondheid. Hoe ga je om met de natuur. Gooi je maar alles wat je niet meer gebruikt op straat, park bos of water of in andermans tuinen zoals blikjes, plastic flesjes, snoeppapiertjes kauwgom, enz.... Als dit thuis niet op de juiste manier wordt voorgedaan zal een kind dit ook niet op de juiste manier leren. De school kan dit allemaal ondersteunen door er ook over te praten en het kind na te laten denken wat voor gevolgen zijn handelingen hebben.

Vader van kind 07 December 2015

Ja wat heet respect.Die meneer van Goestig is gewoon erg opdringerig...Hij botst tegen mijn zoontje en zegt niet eens 'sorry'